Άδειες υπερμεγέθους/υπέρβαρου φορτίου ανά κράτος

0
Άδειες υπερμεγέθους/υπέρβαρου φορτίου ανά κράτος

Τι είναι ένα υπερμεγέθη φορτίο;

Ένα φορτίο υπερμεγέθους είναι ένα βάρος που ξεπερνά τους τυπικούς περιορισμούς βάρους και τη διαμόρφωση. Τα καλά νέα είναι ότι είναι νόμιμη η μεταφορά εξοπλισμού έλξης σε διάφορους προορισμούς των ΗΠΑ και του Καναδά. Σε αυτήν την περίπτωση, θα χρειαστεί να έχετε έγκυρη άδεια για βάρος ή υπερμεγέθη φορτίο από την πολιτεία σας για να σας βοηθήσει να μεταφέρετε την αποστολή σας.

Ένα φορτίο μεγάλου μεγέθους επηρεάζεται από το ύψος, το μήκος και το συνολικό βάρος της αποστολής. Θα χρειαστείτε ένα υπερμεγέθη άδεια εάν το μέγεθος του φορτίου υπερβαίνει τα 13’6 “, το πλάτος υπερβαίνει τα 8′ 6”, και το μήκος υπερβαίνει τα 48 πόδια. Η κρατική άδεια ισχύει επίσης για μεικτό βάρος οχήματος που υπερβαίνει τις 80.000 λίβρες, βάρος μονού άξονα που υπερβαίνει τις 20.000 και βάρος διπλού άξονα που υπερβαίνει τις 34.000 λίβρες.

Το κράτος αξιολογεί τη φύση των αγαθών ή του εξοπλισμού που μεταφέρονται και σας δίνει την άδεια που ευθυγραμμίζεται με την αποστολή σας. Οι άδειες περιέχουν ταξιδιωτικούς κανονισμούς, πληροφορίες δρομολογίων και απαιτήσεις ασφάλειας.

Σε αυτό το σημείο, μπορεί να έχετε σύγχυση σχετικά με τον τρόπο μεταφοράς της αποστολής σας στον προορισμό που προτιμάτε. Αν αναρωτιέστε ποια εταιρεία μεταφορών και logistics να προσλάβετε, έχω μια λύση για εσάς. Στην Osage Specialized Transport, προσφέρουμε υπηρεσίες μεταφοράς σε προσιτή τιμή. Μεταφέρουμε βαριά μηχανήματα και εξοπλισμό για βιομηχανίες εξόρυξης, κατασκευαστικές βιομηχανίες, βιομηχανίες αγωγών, γεωργικό εξοπλισμό και εξοπλισμό του ενεργειακού τομέα, μεταξύ άλλων εξοπλισμού για βιομηχανίες που αντιμετωπίζουν βαριά φορτία.

Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή αξιόπιστων, βολικών και ευέλικτων μεταφορών σε οποιαδήποτε πολιτεία στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Παρέχουμε τις απαραίτητες προφυλάξεις και μέτρα ασφαλείας για να διασφαλίσουμε ότι όλα τα υπερμεγέθη φορτία σας φτάνουν στον προορισμό την απαιτούμενη ώρα και σε καλή κατάσταση.

Πότε απαιτείται άδεια υπερμεγέθους φορτίου;

Απαιτείται άδεια φόρτωσης όταν ο εξοπλισμός ή τα μηχανήματα μεταφοράς υπερβαίνουν το βάρος που προτείνει η πολιτεία σας. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να κατανοήσετε και να ακολουθήσετε τους κανονισμούς όπως απαιτείται από τα κράτη. Οι εφαρμογές των περισσότερων πολιτειών για υπερμεγέθη φορτία είναι online. Ωστόσο, οι πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν από τη μια κατάσταση στην άλλη.

Οι πολιτείες των ΗΠΑ απαιτούν από τον αιτούντα να συμπεριλάβει κάθε λεπτομέρεια που σχετίζεται με τη μεταφορά. Μερικές από τις γενικές πληροφορίες περιλαμβάνουν: αριθμό πινακίδας, λεπτομέρειες σχετικά με τον εξοπλισμό, διαστάσεις υπερμεγέθους φορτίου, βάρος άξονα, μεικτό βάρος, προγραμματισμένη διαδρομή και τον προορισμό. Όλη αυτή η εφαρμογή μπορεί να είναι ταραχώδης στη διατύπωση και την εφαρμογή, αλλά με το Osage Specialized Transport, η εργασία είναι ακόμα πιο απλή από ό,τι φαντάζεστε.

Θα σας βοηθήσουμε να κάνετε τα έγγραφα για την αποστολή και στη συνέχεια να μεταφέρετε τον εξοπλισμό σας στον προορισμό εντός του καθορισμένου χρόνου. Πιστεύουμε στην αξιοπιστία, την αξιοπιστία και την ικανοποίηση των πελατών. αυτά μας καθιστούν την καλύτερη εταιρεία μεταφορών και Logistics για τις μεταφορές και τον βαρύ εξοπλισμό σας.

άδεια υπερμεγέθους φορτίου

Κανονισμοί και περιορισμοί που λαμβάνονται υπόψη για υπερμεγέθη φορτία

Ο χρόνος που μπορεί να βρεθεί ένα υπερμεγέθη φορτίο στο δρόμο.

Οι κανονισμοί σε πολλές πολιτείες απαιτούν τα φορτηγά μεγάλου φόρτου να είναι εκτός δρόμου πριν έρθει το σκοτάδι και να ξαναρχίσει με την ανατολή του ηλίου. Εν ολίγοις, τα περισσότερα κράτη απαγορεύουν την αποστολή εξοπλισμού τη νύχτα για να αποφευχθεί κάθε πιθανότητα ατυχήματος.

Τη νύχτα, ο κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος από το φορτηγό μεγάλου φορτίου είναι υψηλός σε σύγκριση με την ημέρα. Ως εκ τούτου, η άδεια υπερφόρτωσης μπορεί να απαιτεί από έναν οδηγό που μεταφέρει μεγάλη αποστολή να ταξιδέψει όταν οι άλλοι χρήστες του δρόμου έχουν καθαρή όραση από απόσταση.

Στις περισσότερες πολιτείες, τα φορτηγά μεγάλου φορτίου δεν επιτρέπεται να διέρχονται από ώρες κυκλοφοριακής συμφόρησης. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες αυτά τα φαρδιά φορτηγά να προκαλέσουν περισσότερη κυκλοφορία στο δρόμο και να θέτουν απειλές για την ασφάλεια των άλλων χρηστών του δρόμου. Συνιστάται πάντα να οδηγείτε κατά τους επιτρεπόμενους χρόνους φόρτωσης για να αποφύγετε τα πρόστιμα των αρμόδιων αρχών. Είναι ένα σοβαρό ζήτημα που μπορεί να καθυστερήσει τον εξοπλισμό σας να φτάσει στον προορισμό που θέλετε.

Για να αποφύγετε αυτά τα περιττά πρόστιμα, προσλάβετε την Osage Specialized Transport για τις καλύτερες λύσεις μεταφοράς και υλικοτεχνικής υποστήριξης. Αξιολογούμε κάθε μεμονωμένο κίνδυνο και σφάλμα μεταφοράς για να εγγυηθούμε γρήγορες παραδόσεις του εξοπλισμού σας.

Οι περισσότερες πολιτείες δεν επιτρέπουν τη μεταφορά μεγάλου μεγέθους αποστολής τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες.

Γι‘ αυτό πριν προγραμματίσετε τη μεταφορά αποστολής. είναι πάντα καλό να εξετάζουμε αυτήν την πτυχή. Στην Osage Specialized Transport, αξιολογούμε αυτούς τους παράγοντες που επηρεάζονται από το χρόνο. Κανονίζουμε και προγραμματίζουμε τη μεταφορά του εξοπλισμού την ώρα που επιτρέπεται από τις πολιτείες για να αποφύγουμε καθυστερήσεις στην αποστολή, οι οποίες μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την επιχείρησή σας.

Άδειες υπερμεγέθους φορτίου σε οχήματα συνοδείας

Εάν το φορτίο είναι πολύ μεγάλο και ευρύ, μπορεί να σας ζητηθεί να λάβετε άδεια συνοδείας για ένα όχημα. Και στις 50 πολιτείες, η κρατική άδεια σας υποχρεώνει να έχετε δύο οχήματα συνοδείας. Αυτά τα οχήματα συνοδείας αναφέρονται ως αυτοκίνητα πιλότων. Αυτά τα πιλοτικά αυτοκίνητα πρέπει να συνοδεύουν φορτηγά που μεταφέρουν φορτίο που υπερβαίνει τα 12 πόδια ως προς το πλάτος.

Τα πιλοτικά αυτοκίνητα είναι υπεύθυνα για την προστασία τόσο του μεγάλου φορτηγού όσο και των άλλων χρηστών του δρόμου. Ο ένας πιλότος βρίσκεται πάντα στο μπροστινό μέρος του μεγάλου φορτηγού και ο άλλος ακολουθεί το φορτηγό από πίσω. Αυτά τα πιλοτικά αυτοκίνητα είναι υποχρεωμένα να διασφαλίζουν την ασφάλεια των χρηστών του δρόμου ειδοποιώντας τους για το φαρδύ φορτηγό που μεταφέρει μια τεράστια αποστολή. Το προπορευόμενο όχημα κατευθύνει και δίνει οδηγίες στο εισερχόμενο όχημα να σταματήσει όταν δεν είναι ασφαλές.

Αυτά τα πιλοτικά αυτοκίνητα βοηθούν επίσης τον οδηγό του φορτηγού να πλοηγείται σε οποιαδήποτε κίνηση χωρίς να προκαλεί καμία ενόχληση στους άλλους χρήστες του δρόμου. Ο σκοπός αυτού του κανονισμού είναι να διασφαλίσει ότι τυχόν κίνδυνοι που εγκυμονούν τα μεγάλα φορτία ελαχιστοποιούνται ανάλογα. Γι‘ αυτό στην Osage Specialized Transport, δεν παίρνουμε αυτή την πτυχή ελαφρά. Διασφαλίζουμε ότι όλος ο εξοπλισμός που μας έχετε αναθέσει μεταφέρεται σύμφωνα με τους κρατικούς κανονισμούς.

Σας απαλλάσσουμε από αυτήν την ταραχώδη κατάσταση μεταφοράς καθώς και παρέχουμε γρήγορη και αξιόπιστη αποστολή. Παρέχουμε υπηρεσίες μεταφορών και logistics για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες. Εξασφαλίζουμε την ικανοποίηση των πελατών, όπου πολλές εταιρείες μας εμπιστεύονται για τη μεταφορά βαρέως εξοπλισμού.

πιλοτικό όχημα

Υπερμεγέθης εξοπλισμός ασφαλείας φορτίου

Τα κράτη απαιτούν φορτηγά ευρείας αποστολής για να ειδοποιούν τα αυτοκίνητα άλλων επιβατών για υπερμεγέθη φορτίο. Το πλήρες φορτηγό φορτίου πρέπει να διαθέτει εξοπλισμό ασφαλείας, όπως σημαίες, πανό και φώτα. Στις περισσότερες πολιτείες, το φορτηγό πρέπει να έχει ένα μαύρο ή κίτρινο πανό που να υποδεικνύει το όνομα «ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΕΣ ΦΟΡΤΙΟ».

Ομοίως, ένα φορτηγό μεγάλου φορτίου θα πρέπει να φέρει πορτοκαλί ή κόκκινη σημαία οπουδήποτε το φορτίο είναι ευρύτερο από το κρεβάτι του φορτηγού. Τα φώτα είναι επίσης μια απαίτηση, καθώς είναι χρήσιμα σε περιοχές χαμηλής ορατότητας κατά τις περιόδους βροχών και χιονιού. Απαιτείται επίσης να αναβοσβήνουν ή να περιστρέφονται τα φώτα πάνω από την καμπίνα του φορτηγού για να ειδοποιούν αποτελεσματικά όλους τους χρήστες του δρόμου.

Με το Osage Specialized Transport, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτά τα ζητήματα μεταφοράς, καθώς συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους μεταφορείς. Θα διασφαλίσουμε ότι ο βαρύς εξοπλισμός σας θα φτάσει στον προορισμό χωρίς επιπλοκές που σχετίζονται με το κράτος. Για να λάβετε τις εξειδικευμένες υπηρεσίες μας, καλέστε μας μέσω αυτής της επικοινωνίας «303 326 0374».

Κατηγοριοποιούνται σε: Υπηρεσίες έλξης

Schreibe einen Kommentar