Γιατί να αγοράσετε ακίνητα στην Τουρκία;

Γιατί να αγοράσετε ακίνητα στην Τουρκία;

Januar 23, 2023 0 Von admin

Γιατί να αγοράσετε ακίνητα στην Τουρκία;

Τα κίνητρα και οι στόχοι των ανθρώπων ποικίλλουν όταν σκέφτονται να αγοράσουν ακίνητα στην Τουρκία, καθώς ορισμένοι από αυτούς αναζητούν ένα διαμέρισμα με θέα Βόσπορος Ή μια βίλα δίπλα στη θάλασσα όπου μπορούν να περάσουν σύντομες διακοπές όλο το χρόνο.Όσον αφορά κάποιους, ο κύριος λόγος για την αγορά ακινήτου είναι η μόνιμη διαμονή στην Τουρκία ή η απόκτηση τουρκικής υπηκοότητας, ενώ άλλοι θεωρούν τα τουρκικά ακίνητα μια κερδοφόρα επένδυση και σχεδιάζουν να προσφέρουν τα ακίνητά τους προς ενοικίαση ή μεταπώλησή τους και κερδίστε από τη διαφορά τιμής.

Τα οφέλη της επένδυσης σε ακίνητα είναι πολλά, μέσω της σωστής επιλογής ακίνητης περιουσίας, οι επενδυτές μπορούν να απολαμβάνουν εξαιρετικές αποδόσεις και κέρδη και είναι δυνατό να επωφεληθούν από την ακίνητη περιουσία για την οικοδόμηση πλούτου. Η επαγγελματική συμβουλευτική ομάδα μας θα σας δώσει μια δωρεάν συμβουλευτική θα σας καθοδηγήσει σε μια κερδοφόρα επένδυση σε ακίνητα στην Κωνσταντινούπολη.

Σκέφτεστε να επενδύσετε σε ακίνητα στην Κωνσταντινούπολη; Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε για τα οφέλη της ακίνητης περιουσίας και γιατί η ακίνητη περιουσία είναι μια καλή και ασφαλής επένδυση.

  1. Οι διαδικασίες που σχετίζονται με την αγορά ακινήτου και τη μεταβίβαση κυριότητας είναι πολύ απλές και βολικές, καθώς ο τίτλος ιδιοκτησίας του ακινήτου μπορεί να εκδοθεί εντός αρκετών ημερών. Ο τίτλος ιδιοκτησίας ή το λεγόμενο Tabu στην Τουρκία είναι το επίσημο έγγραφο που αποδεικνύει τα δικαιώματα ιδιοκτησίας του ακινήτου στην Τουρκία και περιέχει τους αριθμούς έρευνας ακινήτων και πληροφορίες σχετικά με το ακίνητο, όπως το όνομα του ιδιοκτήτη του ακινήτου, τον τύπο του ακινήτου, τη θέση του, την έκτασή του κ.λπ., και είναι υπογεγραμμένο και σφραγισμένο από το Τμήμα Tabu, καθώς βασίζεται στην εξαγωγή Ο τίτλος ιδιοκτησίας είναι η Διεύθυνση Κτηματολογίου, η οποία υπάγεται στο Τουρκικό Υπουργείο Περιβάλλοντος και Πόλεων .
  1. Το κόστος ζωής στην Τουρκία είναι πολύ χαμηλό σε σύγκριση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Είναι γνωστό ότι το κόστος ζωής είναι ένας από τους σημαντικούς παράγοντες που λαμβάνουν υπόψη οι άνθρωποι όταν μετακομίζουν και εγκατασταθούν σε μια νέα χώρα και όταν σκεφτόμαστε το κόστος ζωής στην Τουρκία, μιλάμε για όλες τις διαφορετικές πτυχές της ζωής, όπως π.χ. εκπαίδευση, υγεία, μεταφορές, τρόφιμα, ένδυση, στέγαση, ενοίκιο, εργασία και μέσοι μηνιαίοι μισθοί.

Όσον αφορά την εκπαίδευση, κρατικά και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα είναι διαθέσιμα στην Τουρκία.Όσον αφορά τα δημόσια σχολεία και τα πανεπιστήμια, τα δίδακτρα τους είναι απλά και συμβολικά και μερικά από αυτά είναι επίσης δωρεάν.Όσον αφορά τα ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα, ξεκινούν από 5.000 $ και φτάνουν τα 20.000 $, ανάλογα με την εξειδίκευση.

Για την υγεία, υπάρχει μια επιλογή από κρατικά νοσοκομεία που καλύπτονται από ασφάλιση ή ιδιωτικά νοσοκομεία όπου μπορείτε να νοσηλευτείτε με δικά σας έξοδα.

Όσον αφορά τις συγκοινωνίες, η Τουρκία διαθέτει μια τεράστια υποδομή και δίκτυο συγκοινωνιών που καλύπτει ολόκληρη την πόλη της Κωνσταντινούπολης και συνδέει την ευρωπαϊκή πλευρά της πόλης με την ασιατική πλευρά.Αυτά τα μέσα μεταφοράς είναι το μετρό, το μετρό, το τραμ, τα θαλάσσια πλοία και τα δημόσια λεωφορεία. Μέσα μαζικής μεταφοράς με μισό ναύλο.

  1. Η επένδυση σε ακίνητα στην Τουρκία είναι επωφελής λόγω της υψηλής ζήτησης για διαμερίσματα σε συγκροτήματα κατοικιών, τα οποία προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών όσον αφορά τα μεγέθη διαμερισμάτων, την θέα και τις υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στο έργο. Τα έργα ακινήτων στην Κωνσταντινούπολη καλύπτουν όλους τους τομείς της την πόλη, που έχουν ανεπτυγμένες υποδομές, και έχουν μεγάλη ζήτηση.Προς ετήσια και τουριστική ενοικίαση όλο το χρόνο.

Από τα προηγούμενα συμπεραίνουμε ότι η Τουρκία είναι μια ελκυστική χώρα για μια μεγάλη και ποικιλόμορφη ομάδα αλλοδαπών, και αυτό με τη σειρά της την έκανε προορισμό για επενδύσεις ως αποτέλεσμα της μεγάλης ζήτησης για αγορά και ενοικίαση κατοικιών, η οποία με τη σειρά της δημιούργησε μια γόνιμη και ιδανικό περιβάλλον για επενδύσεις σε ακίνητα. tradingeconomics.com Οι άμεσες ξένες επενδύσεις στην Τουρκία αυξήθηκαν κατά 264 εκατομμύρια δολάρια τον Αύγουστο του 2021 και οι πωλήσεις νέων κατοικιών στην Τουρκία αυξήθηκαν σε 42.639 μονάδες τον Αύγουστο από 32.672 μονάδες τον Ιούλιο του 2021. Πηγή: Τουρκικό Στατιστικό Ινστιτούτο.

  1. Η τουρκική αγορά ακινήτων είναι μια πολύ αξιόπιστη αγορά.Η οικονομία της Τουρκίας χαρακτηρίζεται από σταθερή και συνεχή ανάπτυξη.Είναι μία από τις είκοσι μεγαλύτερες οικονομίες στον κόσμο. Επιπλέον, οι τιμές των ακινήτων αυξάνονται εκθετικά, όσοι αγόρασαν ακίνητα στην Τουρκία πριν από αρκετά χρόνια μπορούν τώρα να τα πουλήσουν σε πολύ υψηλότερη τιμή.

Τα έργα οικιστικών και επενδυτικών ακινήτων αυξάνονται μέρα με τη μέρα και κάθε χρόνο υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός νέων κτιρίων, συμπεριλαμβανομένων πολυτελών έργων με το όνομα των πιο διάσημων διεθνών ξενοδοχείων που παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που κατασκευάζονται στην Τουρκία και παρέχουν πολύ ελκυστικές προσφορές για επενδυτές που θέλουν να διπλασιάσουν τα κέρδη τους.

  1. Διευκολύνσεις και θετική στάση της Τουρκίας απέναντι στους ξένους επενδυτές. Η τουρκική κυβέρνηση εργάζεται συνεχώς για την απλοποίηση των διαδικασιών για την αγορά ενός διαμερίσματος στην Τουρκία και τη δημιουργία ενός κατάλληλου κλίματος για την προσέλκυση νέων επενδυτών, συμπεριλαμβανομένης της ευκαιρίας που προσφέρει η τουρκική κυβέρνηση να αποκτήσει τουρκική υπηκοότητα και τουρκικό διαβατήριο αγοράζοντας ένα ακίνητο αξίας 250.000 δολαρίων και διατηρώντας το για 3 χρόνια, με πολύ εύκολο και ομαλό τρόπο.Διαρκεί όχι περισσότερο από 60 ημέρες.

Αυτό προστίθεται στις φορολογικές απαλλαγές ή μειώσεις που επηρεάζουν τις ξένες επενδύσεις, οι οποίες έδωσαν ένα επιπλέον κίνητρο για επενδύσεις στην Τουρκία.

  1. Η ευκαιρία να επενδύσετε σε έργα υπό κατασκευή και να διπλασιάσετε τα κέρδη σας μετά την παράδοση του έργου, καθώς μπορείτε να αγοράσετε ακίνητα υπό κατασκευή σε πολύ φθηνή τιμή και στη συνέχεια να επωφεληθείτε από τη μεταπώλησή τους χωρίς κανέναν κίνδυνο.

Τα ακίνητα υπό κατασκευή στην Κωνσταντινούπολη θεωρούνται τα καλύτερα από άποψη επενδύσεων, εκμεταλλευόμενοι την υψηλή τιμή στο μέλλον, καθώς τα ακίνητα και τα διαμερίσματα κατοικιών στην Κωνσταντινούπολη σημείωσαν μέση αύξηση σχεδόν 30% από την έναρξη των οικοδομικών έργων μέχρι την παράδοσή τους, τόσοι πολλοί που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην Κωνσταντινούπολη εργάζονται Για να αγοράσουν διαμερίσματα υπό κατασκευή και να τα μεταπωλήσουν στο μέλλον, αυτού του είδους η επένδυση είναι μια μακροπρόθεσμη επένδυση, τα αποτελέσματά της δεν είναι γρήγορα, αλλά έχει υψηλό ποσοστό κέρδους.

Η αξία των ακινήτων αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου και με μια καλή επένδυση, μπορείτε να αποκομίσετε κέρδη όταν μεταπωλείτε αυτό το ακίνητο. Τα ενοίκια τείνουν επίσης να αυξάνονται με τον καιρό, γεγονός που οδηγεί σε αύξηση των ταμειακών ροών από όλες τις μορφές επενδύσεων σε ακίνητα στην Τουρκία .

Διαβάστε επίσης: