Ενδυναμώστε το Διαστημικό σας Μέλλον με το Πρόγραμμα Διαστημικών Σπουδών Ψηφιακή Εκπαίδευση της ISU

Ενδυναμώστε το Διαστημικό σας Μέλλον με το Πρόγραμμα Διαστημικών Σπουδών Ψηφιακή Εκπαίδευση της ISU

März 17, 2023 0 Von admin

Με τα διάφορα ψηφιακά εκπαιδευτικά του προγράμματα, το International Space University (ISU) δεσμεύεται να προσεγγίσει και να παρέχει εκπαίδευση σε κάθε άτομο με πρόσβαση στο διαδίκτυο στον πλανήτη.

Το Πρόγραμμα Διαστημικών Σπουδών της ISU 2023 – ηλεκτρονική έκδοση (SSP23-Online) οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν ζωντανά μια σειρά από 55 βασικές διαλέξεις, που καλύπτουν τους κύριους τομείς που σχετίζονται με το διάστημα, τόσο μη τεχνικούς όσο και τεχνικούς, και ποικίλλουν από πολιτική και νομοθεσία, επιχειρήσεις και διαχείριση, και ανθρωπιστικές επιστήμες έως βιοεπιστήμες, μηχανική, φυσικές επιστήμες και διαστημικές εφαρμογές.

Κάθε μία από αυτές τις διαλέξεις θα παραδοθεί από παγκοσμίου φήμης ειδικούς στο διάστημα και θα μεταδοθεί ζωντανά από την τοποθεσία του SSP στη Βραζιλία.

Οι συμμετέχοντες στο SSP-online θα έχουν επίσης πρόσβαση στις ηχογραφήσεις αυτών των διαλέξεων κατά τη διάρκεια του προγράμματος για περαιτέρω προβολή.

Το Πρόγραμμα Σπουδών Διαστημικών Σπουδών 2023 – Διαδικτυακή Έκδοση (SSP23-Online) είναι επομένως ένα μάθημα επαγγελματικής ανάπτυξης 4 εβδομάδων για μεταπτυχιακούς φοιτητές και επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων, προσβάσιμο τόσο διαδικτυακά όσο και εξ αποστάσεως – που λαμβάνει χώρα από τις 26 Ιουνίου έως τις 20 Ιουλίου 2023.

Περισσότερες πληροφορίες για το SSP23-Online

Αιτήσεις έως τις 30 Απριλίου 2023