Εξειδικευμένα έξοδα και υπηρεσίες μεταφοράς εμπορευμάτων

0
Εξειδικευμένα έξοδα και υπηρεσίες μεταφοράς εμπορευμάτων

Κανονισμοί Υπερμεγέθους Φορτίου

Όσο αναπόσπαστο μέρος της ναυτιλίας εμπορευμάτων είναι στη σύγχρονη κοινωνία, η διαδικασία είναι κάτι περισσότερο από τη μεταφορά ενός εμπορευματοκιβωτίου από το σημείο Α στο σημείο Β. Τόνοι αντικειμένων αποστέλλονται σε όλο το σύστημα αυτοκινητοδρόμων της χώρας και ορισμένα από αυτά απαιτούν εξειδικευμένες υπηρεσίες.

Έτσι, θέλουμε να δούμε αυτές τις υπηρεσίες και να δούμε πώς βοηθούν εταιρείες όλων των μεγεθών. Εδώ είναι τι πρέπει να γνωρίζετε για τα εξειδικευμένα κόστη και τις υπηρεσίες μεταφοράς εμπορευμάτων.

Μέσο κόστος ανά μίλι για εταιρείες μεταφοράς φορτηγών

Πολλές μεταβλητές μπορούν να επηρεάσουν τα αποτελέσματα μιας εταιρείας φορτηγών. Τα δύο μεγαλύτερα έξοδα είναι το κόστος εργασίας και καυσίμων, αλλά απέχουν πολύ από τα μόνα κομμάτια του παζλ. Ακολουθεί μια γρήγορη ανάλυση κάθε στοιχείου γραμμής και το μεταβλητό κόστος του σε ολόκληρο τον κλάδο. Κάθε αριθμός υπολογίζεται ανά μίλι.

  • Μισθοδοσία οδηγού – 0,48 $ έως 0,83 $
  • Καύσιμα – 0,40 $ έως 0,55 $
  • Συντήρηση – 0,09 $ έως 0,40 $
  • Ασφάλιση οχήματος – 0,06 $ έως 0,18 $
  • Χρηματοδότηση εξοπλισμού – $0,00 έως $0,40
  • Μεταβλητά Έξοδα Οδήγησης – 0,01 $ έως 0,09 $
  • Σταθερά γενικά έξοδα – 0,06 $ έως 0,30 $
  • Αποζημίωση χωρίς οδηγό – 0,06 $ έως 0,30 $

Έτσι, στο χαμηλό άκρο του φάσματος, οι εταιρείες μπορούν να πληρώσουν περίπου 1,16 $ ανά μίλι για έξοδα. Σε υψηλό επίπεδο, το κόστος τους μπορεί να είναι έως και 3,05 $. Προφανώς, οι επιχειρήσεις μπορούν να περιορίσουν το κόστος τους εφαρμόζοντας διάφορες πρωτοβουλίες εξοικονόμησης χρημάτων. Για παράδειγμα, η αγορά καυσίμου χύμα συνήθως εξοικονομεί την τιμή ανά γαλόνι.

Εξειδικευμένες Υπηρεσίες Μεταφοράς Εμπορευμάτων

Λοιπόν, τι είναι ακριβώς οι «εξειδικευμένες» υπηρεσίες μεταφοράς εμπορευμάτων; Ας αναλύσουμε τις πιο κοινές διαθέσιμες επιλογές:

Υπηρεσία White-Glove

Για όσους δεν θέλουν να χειριστούν φορτίο ή logistics φόρτωσης, οι υπηρεσίες λευκών γαντιών φροντίζουν για όλες τις λεπτομέρειες. Συνήθως, αυτή η επιλογή περιλαμβάνει συσκευασία, φόρτωση, μετακίνηση, παραλαβή και παράδοση. Οι πελάτες πρέπει απλώς να πουν στην εταιρεία τι να πάρει και πού να το παραδώσει και ο μεταφορέας θα αναλάβει τα υπόλοιπα. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, οι υπηρεσίες λευκών γαντιών είναι οι πιο ακριβές επειδή απαιτούν μεγαλύτερη ένταση εργασίας.

Μαζική/Υπερμεγέθη

Αν και τα κοντέινερ μεταφοράς μπορούν να χωρέσουν τεράστια αντικείμενα, ορισμένα κομμάτια είναι πολύ μεγάλα. Παραδείγματα μπορεί να περιλαμβάνουν κατασκευαστικό εξοπλισμό, οχήματα, βιομηχανικά σπίτια, λεπίδες ανεμόμυλων και άλλα. Η υπερμεγέθη φορτηγά απαιτεί επιπλέον υλικοτεχνικό σχεδιασμό και γνώσεις, ιδιαίτερα για τα ψηλότερα κομμάτια. Δεδομένου ότι τα ύψη εκκαθάρισης μπορεί να είναι ενοχλητικά σε μέρη της χώρας, θέλετε να συνεργαστείτε με έναν πάροχο που μπορεί να μετριάσει το πρόβλημα.

Ταχεία αποστολή

Μερικές φορές, μια παράδοση πρέπει να φτάσει στον προορισμό της το συντομότερο δυνατό. Για παράδειγμα, ορισμένα ευαίσθητα στο χρόνο υλικά όπως τα τρόφιμα ή τα φάρμακα χρειάζονται γρήγορη αποστολή. Συνήθως, αυτές οι αποστολές λειτουργούν με φορτηγά λιγότερο από φορτίο (LTL), καθώς η ταχύτητα είναι ο καθοριστικός παράγοντας και όχι η οικονομία χώρου. Το άλλο κύριο πλεονέκτημα της ταχείας αποστολής είναι ότι το φορτίο σας έχει προτεραιότητα έναντι άλλων κατά τη διάρκεια δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και συμβάντων που σχετίζονται με τον καιρό. Έτσι, αντί να μείνετε πίσω επειδή ένας προμηθευτής καθυστερεί, η αποστολή σας μπορεί να παραδοθεί στην ώρα σας.

Κουβέρτα

Τα αντικείμενα μπορούν να σπάσουν κατά τη μεταφορά για πολλούς λόγους. Ίσως η ομάδα φόρτωσης να χειρίστηκε λάθος το κιβώτιο ή ίσως κάποιος οδηγός περονοφόρου χτύπησε κατά λάθος στο πλάι. Η μεταφορά με κουβέρτες έχει σχεδιαστεί για εύθραυστα αντικείμενα που δεν αντέχουν την κανονική φθορά κατά τη μεταφορά. Ο όρος αναφέρεται στις κουβέρτες που συνήθως τυλίγουν τα πληρώματα γύρω από τα κουτιά και τα προϊόντα για να τα διατηρούν καλά προστατευμένα. Επίσης, αυτές οι αποστολές συνήθως τοποθετούνται σε φορτηγά με αεραναρτήσεις επειδή μπορούν να διαλύσουν περισσότερα χτυπήματα και κουνήματα από το ταξίδι.

Ποια είδη λαμβάνουν συνήθως εξειδικευμένη υπηρεσία;

Αν και αυτές οι υπηρεσίες είναι ελκυστικές, κοστίζουν επιπλέον. Επομένως, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πότε να τα χρησιμοποιείτε για να διασφαλίσετε ότι αυτά τα κόστη δεν μειώνουν το αποτέλεσμα. Ακολουθούν ορισμένα κοινά αγαθά που μπορεί να απαιτούν εξειδικευμένη αποστολή:

Ηλεκτρονικά υψηλής τεχνολογίας

Αυτά τα προϊόντα δεν τα πάνε καλά με χτυπήματα, κραδασμούς και κραδασμούς. Αυτή η φθορά μπορεί να χαλάσει διάφορα εσωτερικά εξαρτήματα, καθιστώντας τις επισκευές απαραίτητες.

Εξοπλισμός εστιατορίου και ψύξης

Οι σειρές αερίου, οι καταψύκτες, τα ψυγεία και ο άλλος εξοπλισμός εστιατορίου είναι συχνά ογκώδης και σχετικά εύθραυστος. Συνήθως, αυτά τα κομμάτια μπορεί να χρειάζονται τόσο κουβέρτα όσο και μεγάλες υπηρεσίες αποστολής.

Έπιπλα και Εύθραυστα Προϊόντα

Τα ξενοδοχεία και οι εταιρείες φιλοξενίας χρειάζονται τα φωτιστικά και τα έπιπλά τους για να φτάσουν σε άψογη κατάσταση. Για παράδειγμα, ένα ξενοδοχείο μπορεί να χρειαστεί έναν τεράστιο κεντρικό πολυέλαιο για το λόμπι του.

Αποστολή των προϊόντων σας με την Osage Specialized Transport

Ανεξάρτητα από το πού αποστέλλετε, βοηθά να έχετε μια ομάδα logistics υψηλού επιπέδου στο πλευρό σας. Αντί να προσπαθείτε να συντονίσετε οι ίδιοι εξειδικευμένες υπηρεσίες, αφήστε τον Osage να χειριστεί τις λεπτομέρειες για εσάς. Έχουμε δεκαετίες εμπειρίας σε αυτόν τον κλάδο και συνεργαζόμαστε με ένα τεράστιο δίκτυο τοπικών προμηθευτών και μεταφορέων για να παρέχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα.

Κατηγοριοποιούνται σε: Υπηρεσίες έλξης

Schreibe einen Kommentar