Η απόλυτη λίστα μιας πολυάσχολης μαμάς: Ιδέες για δείπνο 15 λεπτών!

Η απόλυτη λίστα μιας πολυάσχολης μαμάς: Ιδέες για δείπνο 15 λεπτών!

Mai 19, 2023 0 Von admin

Άκου, μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω. Μου αρέσει επίσης να μαγειρεύω για τον σύζυγό μου και τα παιδιά μου και να τα κάνω να νιώθουν χορτάτοι και χαρούμενοι. Και είμαι αρκετά αξιοπρεπής μάγειρας. Αυτό που με κάνει να αποθαρρύνομαι είναι οι 7 ημέρες την εβδομάδα, το προβλέψιμο μέλλον της μαγειρικής. Μου αρέσει να αδειάζω το πλυντήριο πιάτων, είναι το επαναλαμβανόμενο ώριμο του μάγειρα, καθαρό, επαναλαμβανόμενο που με τρελαίνει!

Κατά τη διάρκεια της δημιουργίας μιας οικογένειας, έχω βρει τις ιδέες μου για δείπνο διάρκειας 15 λεπτών για το τι να φτιάξω όταν τα πράγματα είναι καλά.

Όταν δεν έχω χρόνο, αλλά τα παιδιά έχουν αποφασίσει ότι τα δημητριακά δεν είναι βιώσιμη επιλογή εκείνο το βράδυ (και πάλι!), τότε πηγαίνω σε αυτές τις συνταγές.

Επιστρέψτε σε αυτήν την επιλογή ιστολογίου (και εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο μου για να στέλνονται στα εισερχόμενά σας κάθε εβδομάδα!) γιατί θα προσθέσω στη λίστα καθώς προσαρμόζω περισσότερες ιδέες για δείπνο διάρκειας 15 λεπτών για να τις μοιραστώ!