Η μεγαλύτερη γεωργική δημοπρασία μας ποτέ – 33+ εκατομμύρια CA $ γεωργικών εκτάσεων και εξοπλισμού που πωλήθηκαν

0
Η μεγαλύτερη γεωργική δημοπρασία μας ποτέ – 33+ εκατομμύρια CA $ γεωργικών εκτάσεων και εξοπλισμού που πωλήθηκαν

Στις 24 – 25 Ιανουαρίου 2022, πραγματοποιήσαμε τη μεγαλύτερη γεωργική δημοπρασία που έγινε ποτέ στο Torquay, SK, πουλώντας 33 CA$+ εκατομμύρια αγροτεμάχια, ακίνητακαι εξοπλισμός για τη Hanson Farms. Ήταν επίσης η πρώτη μας δημοπρασία φάρμας που έγινε ποτέ τον Ιανουάριο. Η διήμερη ηλεκτρονική δημοπρασία περιείχε 59 αγροτεμάχια συνολικής έκτασης 9.600+ στρεμμάτων καλλιεργήσιμης γης, συμπεριλαμβανομένου ενός οικιακού τετάρτου με σύστημα αποθήκευσης σιτηρών χωρητικότητας 500.000 μπουσέλ που πωλήθηκε για 1,33 εκατομμύρια CA$.

«Τα αποτελέσματα ήταν πολύ υψηλότερα από ό,τι περιμέναμε», δήλωσε ο Kirby Hanson, ιδιοκτήτης της Hanson Farms. «Δεν πιστεύαμε ότι οι τιμές της γης θα έφταναν τόσο ψηλά, αλλά το ενδιαφέρον από τους αγρότες την εβδομάδα της πώλησης ήταν εξωπραγματικό. Ήμασταν αρκετά αγχωμένοι το βράδυ πριν από τη δημοπρασία, αλλά όλα πήγαν ψηλά. Η Ritchie Bros διαχειρίζεται μια κορυφαία επιχείρηση — από την ημέρα που υπογράψαμε, μέχρι το στήσιμο, μέχρι την ημέρα πώλησης, είναι η καλύτερη εταιρεία δημοπρασιών με την οποία έχουμε αντιμετωπίσει ποτέ».

Αγρόκτημα, εμπορική και βιομηχανική ιδιοκτησία, ακίνητα αναψυχής και κατοικιών προς πώληση στην Ritchie Bros.
Hanson Farms, Torquay, SK

Οι τιμές των γεωργικών εκτάσεων ήταν κατά μέσο όρο 416.000 $ ανά τρίμηνο, ένα νέο υψηλό για το Νοτιοανατολικό Σασκάτσουαν

Η δημοπρασία Torquay του Ιανουαρίου 2022 προσέλκυσε 4.800+ πλειοδότες από 30 χώρες, αλλά περισσότερο από το 97% των περιουσιακών στοιχείων πωλήθηκε σε Καναδούς, συμπεριλαμβανομένου του 89% σε αγοραστές από το Σασκάτσουαν.

Η δημοπρασία παρουσίασε ένα ρεκόρ 59 παρτίδων ακινήτων. «Αυτή ήταν η μεγαλύτερη γεωργική δημοπρασία στην ιστορία μας, με τιμές ρεκόρ τόσο για γεωργικές εκτάσεις όσο και για εξοπλισμός», δήλωσε ο Jordan Clarke, Διευθυντής Πωλήσεων, Ritchie Bros. «Οι τιμές των γεωργικών εκτάσεων ήταν κατά μέσο όρο 416.000 $ ανά τρίμηνο, που είναι ένα νέο υψηλό επίπεδο για τις αξίες στην περιοχή, ενώ πολλά από τα είδη εξοπλισμού πωλήθηκαν για περισσότερο από αυτό για το οποίο τα απέκτησε ο αποστολέας. ”

Η τεχνολογία ηλεκτρονικών δημοπρασιών δίνει στους πωλητές ακινήτων μια επιλογή όλο το χρόνο

Ο κ. Clarke συνέχισε, «Τα πάντα πουλήθηκαν με το λογισμικό μας Timed Auction, το οποίο συνεχίζει να οδηγεί σε πρωτοφανή ζήτηση και ισχυρές αποδόσεις για τους πελάτες μας στον αγροτικό τομέα. Οι πελάτες μπορούν να υποβάλουν προσφορές από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου τους και μπορούμε να πουλήσουμε γεωργική γη και γεωργικά περιουσιακά στοιχεία στα μέσα του χειμώνα στο Σασκάτσουαν, δίνοντας στους αγοραστές ένα προβάδισμα στην περίοδο σποράς.» Ritchie Bros.‘ Η διαδικτυακή τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένης της πλατφόρμας Timed Auctions, καθιστά δυνατή τη διεξαγωγή δημοπρασιών όπως αυτή 365 ημέρες το χρόνο και από οπουδήποτε στη χώρα.

Και όταν οι πελάτες της Ritchie Bros πωλούν ακίνητα, μπορούν να βασίζονται στην τεχνογνωσία και την εμπειρία δεκαετιών του τμήματος Real Estate – μαζί με το απαράμιλλο μάρκετινγκ και την ικανότητά μας να προσεγγίζουμε αγοραστές σε ολόκληρη τη χώρα και σε όλο τον κόσμο – για να μεγιστοποιήσουν τις αποδόσεις τους.

Η Ritchie Bros. έχει μια σύνθεση από πώληση γεωργικών εκτάσεων, ακινήτων και εξοπλισμού στις επερχόμενες ηλεκτρονικές δημοπρασίες και αγορές του. Εάν ενδιαφέρεστε να πουλήσετε ακίνητα σε αυτήν την επερχόμενη εκδήλωση ή σε οποιαδήποτε από τις δημοπρασίες μας, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και πουλήστε με σιγουριά!

Schreibe einen Kommentar