Η Absolute Crossings Ltd. απευθύνεται στην Ritchie Bros. για να βοηθήσει στην εκκαθάριση

0
Η Absolute Crossings Ltd. απευθύνεται στην Ritchie Bros. για να βοηθήσει στην εκκαθάριση

Η εταιρεία κατευθυντικής γεώτρησης Absolute Crossings Ltd. με έδρα την Αλμπέρτα κατέρρευσε και χρησιμοποίησε την Ritchie Bros για να ρευστοποιήσει ολόκληρο τον στόλο της.

«Όταν πηγαίνεις με τη Ritchie Bros., όλα πωλούνται σε αυτή τη δημοπρασία», είπε ο Dean Swanberg, συνιδιοκτήτης της Absolute Crossings. «Αν προσπαθούσαμε να πουλήσουμε όλο αυτόν τον εξοπλισμό μόνοι μας, θα μπορούσε να πάρει ένα χρόνο ή περισσότερο».

Στις 3 – 8 Μαΐου 2021, η Ritchie Bros πούλησε περισσότερα από 250 αντικείμενα για τον Dean και τον συνεργάτη του Don Shipalesky στη μαζική ανοιξιάτικη δημοπρασία του Έντμοντον εκείνη τη χρονιά. Τα κυριότερα σημεία περιελάμβαναν ένα κατευθυντικό τρυπάνι ερπυστριοφόρου DD110 American Augers 2013 (Παρτίδα 2401) και ένα κατευθυντικό τρυπάνι ερπυστριοφόρου DD210 American Augers του 2009 (Παρτίδα 2400). Όλα τα στοιχεία θα είναι

“Είναι όλα έτοιμα να πάνε σε έναν νέο ιδιοκτήτη”

«Η Ritchie Bros. έχει την καλύτερη διαφήμιση στην επιχείρηση, προσεγγίζοντας αγοραστές σε όλο τον κόσμο», πρόσθεσε ο Ντιν. «Μας αρέσει ο τρόπος που κάνουν επιχειρήσεις — είναι δίκαιοι και ειλικρινείς στην αντιμετώπιση».

Άλλα σημαντικά σημεία από το πακέτο Absolute Crossings περιλαμβάνουν τρακτέρ φορτηγών, φορτηγά με επίπεδη επιφάνεια, πλωτήρες πετρελαιοπηγών, δεξαμενές και εκατοντάδες άλλα σχετικά αντικείμενα.

«Ο εξοπλισμός μας ήταν καλά συντηρημένος και φροντισμένος», είπε ο Ντον. «Μεγάλο μέρος του είναι εξειδικευμένο εξοπλισμό για τον κλάδο μας και είναι έτοιμο να πάει σε έναν νέο ιδιοκτήτη».

Πουλήστε τον εξοπλισμό μου

Schreibe einen Kommentar