Η Heritage Trucking πούλησε 93 απλά 18 ανατρεπόμενα φορτηγά και 46 τρακτέρ Peterbilt φορτηγών σε δημοπρασία διασποράς συνταξιοδότησης Phoenix

0
Η Heritage Trucking πούλησε 93 απλά 18 ανατρεπόμενα φορτηγά και 46 τρακτέρ Peterbilt φορτηγών σε δημοπρασία διασποράς συνταξιοδότησης Phoenix

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Heritage Trucking, Inc., Pete Tode, πέρασε όλη του την καριέρα βελτιώνοντας τον στόλο του. Στις 17 – 18 Φεβρουαρίου στο Phoenix, AZ, ο Pete τα πούλησε όλα στους πλειοδότες.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Heritage Trucking, Inc., Pete Tode, πέρασε όλη του την καριέρα βελτιώνοντας τον στόλο του. Στις 17 – 18 Φεβρουαρίου στο Phoenix, AZ, ο Pete θα τα πουλήσει όλα στους πλειοδότες.

«Ασχολούμαι με τον κατασκευαστικό κλάδο όλη μου τη ζωή», είπε ο Πιτ. «Τελικά άρχισα να αγοράζω τα δικά μου φορτηγά στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και άνοιξα μια επιχείρηση μεταφοράς αδρανών υλικών. Ο στόλος μας σήμερα είναι περίπου 95% Peterbilt και 5% Kenworth και ξοδεύαμε πάντα επιπλέον χρόνο και χρήματα για να βεβαιωθούμε ότι είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις ακριβείς προδιαγραφές μας, ώστε να μπορούν να μεταφέρουν το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο.“

Τα κυριότερα σημεία της δημοπρασίας Heritage περιλάμβαναν:

  • 56 ανατρεπόμενα φορτηγά νεότερου μοντέλου Peterbilt 348 Simple 18
  • 26 ανατρεπόμενα φορτηγά νεότερου μοντέλου Peterbilt 567 Simple 18
  • 11 ανατρεπόμενα φορτηγά Kenworth T880 νεότερου μοντέλου Simple 18
  • 25 τρακτέρ φορτηγών διπλού άξονα Peterbilt 567 νεότερου μοντέλου
  • 21 μονοαξονικά τρακτέρ φορτηγών Peterbilt 337 νεότερου μοντέλου
  • 45 ρυμουλκούμενα Ranco belly dump late-model

Pete pushing innovation: το Simple 18 dump truck

Ο Πιτ Τοντ είναι παθιασμένος με τον στόλο του. Στην πραγματικότητα, μπορούμε όλοι να ευχαριστήσουμε τον Pete για την εισαγωγή του ανατρεπόμενου φορτηγού Simple 18, με άξονες τεσσάρων ώθησης ικανούς να μεταφέρουν 24,5 τόνους ή 49.000 λίβρες.

Ενώ βρισκόταν σε ένα ταξίδι ψαρέματος που χρηματοδοτήθηκε από το Peterbilt, ο Pete συναντήθηκε με τον μηχανικό Jim Zito για να συζητήσουν τη νέα του ιδέα για φορτηγό. Αυτό το νέο πλαίσιο είχε ένα ψηλότερο κιγκλίδωμα πλαισίου για να αντέχει το επιπλέον βάρος και δεν είχε τον πίσω ισχυρό άξονα του βραχίονα. Αντίθετα, χρησιμοποίησε τέσσερις άξονες πτώσης για πρώτη φορά.

Με τη βοήθεια του Stan Young της Norwood Equipment, ο Pete και η Heritage Trucking σχεδίασαν ένα φορτηγό τεσσάρων ώθησης με κρεβάτια Beau Rock 22 ποδιών με Hardox 450.

«Το Beau Rock είναι η Κάντιλακ των κρεβατιών», είπε ο Πιτ. Αυτός ο σχεδιασμός φορτηγού είναι πλέον το βιομηχανικό πρότυπο.

«Είχαμε μεγάλη υποστήριξη από την Peterbilt όλα αυτά τα χρόνια», είπε ο Pete. «Κατά τη γνώμη μου, μας έχουν φτιάξει τα καλύτερα φορτηγά στις Ηνωμένες Πολιτείες, σίγουρα στην Αριζόνα».

Όλη η κληρονομιά φορτηγά και ρυμουλκούμενα πωλήθηκαν χωρίς ελάχιστες προσφορές ή αποθεματικές τιμές.

«Η Ritchie Bros. είναι το χρυσό πρότυπο όταν πρόκειται για δημοπρασίες εξοπλισμού. Πάντα πουλούσα τον περιττό εξοπλισμό μου μαζί τους—το κάνουν τόσο εύκολο».

Schreibe einen Kommentar