Η K & C Oilfield Hauling στρέφεται στην Ritchie Bros για να τους βοηθήσει να προχωρήσουν

0
Η K & C Oilfield Hauling στρέφεται στην Ritchie Bros για να τους βοηθήσει να προχωρήσουν

Η K & C Oilfield Hauling αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της βιομηχανίας πετρελαιοπηγών τις τελευταίες τρεις και πλέον δεκαετίες. Σε όλο αυτό το διάστημα, με περηφάνια δημιούργησαν εκατοντάδες θέσεις εργασίας και ευκαιρίες για οικογένειες Αλμπέρτα, Σασκάτσουαν και Βρετανική Κολομβία.

Ξεκίνησε ως ομάδα πατέρα, κόρης που γρήγορα εξελίχθηκε σε οικογενειακή οργάνωση. Καθώς η εταιρεία μεγάλωνε, αυξάνονταν και τα μέλη της οικογένειας που συμμετείχαν: ένας γιος, μια άλλη κόρη και δύο γαμπροί. Όλα έγιναν ένα μεγάλο μέρος της K & C, με το καθένα να συνεισφέρει στην επιτυχία της εταιρείας με τον δικό του τρόπο.

Η Ritchie Bros πάντα παρείχε στην K&C αποτελεσματικές επιλογές αγοράς και πώλησης, τόσο στις καλές όσο και στις κακές στιγμές. Τα παλιά κεφάλαια κλείνουν καθώς ξεκινούν νέα.

“Ανταπόκριση, γνήσια και ευχάριστη συνεργασία”

Η K & C είχε μόνο τρεις αντιπροσώπους πωλήσεων της Ritchie Bros σε όλα τους τα χρόνια. „Ο Mike Chyzowsky ήταν ο TM μας για πάνω από μια δεκαετία και ήταν πάντα ανταποκρινόμενος, γνήσιος και ήταν απόλαυση να δουλεύεις μαζί του.“

Η οικογένεια άρχισε να αγοράζει και να πουλά με την Ritchie Bros στις αρχές της δεκαετίας του 1970. Ακόμη και σήμερα, η Ritchie Bros, μια μεγάλη, παγκόσμια εταιρεία, εξακολουθεί να έχει αυτή την αίσθηση της βάσης.

Με έδρα το Nisku, η AB, η K & C πούλησε μια απίστευτη επιλογή περιουσιακών στοιχείων πετρελαιοπηγών χαμηλών ωρών στη δημοπρασία Ritchie Bros. Edmonton, AB στις 3 – 7 Μαΐου 2021, συμπεριλαμβανομένου του 2007 Foremost Super Delta 3C 8×8 εκτός αυτοκινητόδρομου, 725 – ιντσών φορτηγό κρεβατιού WB και ένα Tri-drive Kenworth C500 T/A 2014 με ένα National NBT 45TM boom truck.

Πουλήστε τον εξοπλισμό μου

Schreibe einen Kommentar