Νότες Νέας Υόρκης: Robinson, Brunson, Nets‘ Small Ball, Simmons

Νότες Νέας Υόρκης: Robinson, Brunson, Nets‘ Small Ball, Simmons

März 18, 2023 0 Von admin

18 Μαρτίου 2023 στις 9:32 π.μ. CST από τη Dana Gauruder

Μετά Μίτσελ Ρόμπινσον μίλησε για τον ρόλο του στα social media, προπονητής Τομ Τιμποντό και φρουρός Τζέιλεν Μπράνσον μίλησε στο Νικς κέντρο ιδιωτικά, σύμφωνα με Fred Katz του The Athletic.

Άλλος ένας από τους μεγάλους άνδρες των Knicks – Isaiah Hartenstein — είπε ο Ρόμπινσον δεν άφησε την απογοήτευσή του να εισχωρήσει στα αποδυτήρια και στο γήπεδο. «Δεν είναι σαν να μπαίνει στην πράξη (γκρίνια)» είπε ο Χάρτενσταϊν. «Είναι πάντα εκεί. Είναι πάντα διαδραστικός. Ήταν πάντα καλός συμπαίκτης».

Έχουμε περισσότερα για τις ομάδες της Νέας Υόρκης:

  • Μιλώντας για τον Μπράνσον, δεν έχει παίξει από τις 9 Μαρτίου λόγω αυτού που η ομάδα περιγράφει ως πονόλαιμο στο αριστερό πόδι. Ωστόσο, ο ίδιος ο Brunson το αποκαλεί μελανιά στα κόκαλα, Katz tweets. Ο Μπράνσον πέρασε από μια πλήρη προπόνηση την Παρασκευή και αναφέρεται ως αμφισβητήσιμος απέναντι στο Ντένβερ το Σάββατο.
  • ο Δίχτυα έχουν πάρει θεαματικά αποτελέσματα από τη μικρή τους σύνθεση, Brian Lewis της New York Post σημειώσεις. Λείπει ένα μεγάλο αντίγραφο ασφαλείας, Ντόριαν Φίνεϊ-Σμιθ έπαιζε σέντερ με Ρόις Ο‘ Νιλ στο πάουερ φόργουορντ όταν Νικ Κλάξτον ξεκουράζεται. Αυτή η μονάδα μικρών σφαιρών έχει καθαρή βαθμολογία συν-13,5. «Μας επιτρέπει να πετάμε γύρω μας», προπονητής Ζακ Βον είπε. «Αν δεν καλύψετε ο ένας τον άλλον, θα τιμωρηθούμε: Θα τιμωρηθούμε στο γυαλί, θα τιμωρηθούμε μόνο από τη συνολική δύναμη και το μέγεθος των μάγκων που πρέπει να φυλάξετε. Έτσι [you’ve seen] πετάμε τριγύρω, καλυπτόμαστε ο ένας για τον άλλον, έχουμε πραγματικά ένα σφιχτό κέλυφος και είμαστε στα σωστά σημεία».
  • Η Klutch Sports διαπραγματεύτηκε Μπεν Σίμονςπενταετής παράταση 177 εκατομμυρίων δολαρίων το 2019 προτού διαπραγματευτεί στο Δίχτυα. Τώρα, το πρακτορείο και ο Simmons χωρίζουν τους δρόμους τους, Ramona Shelburne του ESPN tweets. Ο αινιγματικός Simmons αναμένεται να προσλάβει βετεράνο πράκτορα Μπέρνι ΛιJon Krawczynski του The Athletic tweets. Ο Simmons δεν έχει παίξει από τις 15 Φεβρουαρίου λόγω τραυματισμού στο γόνατο.