Οι καλύτερες περιοχές για να αγοράσετε ακίνητο στην Κωνσταντινούπολη το 2022

Οι καλύτερες περιοχές για να αγοράσετε ακίνητο στην Κωνσταντινούπολη το 2022

Januar 23, 2023 0 Von admin

Οι καλύτερες περιοχές για να αγοράσετε ακίνητο στην Κωνσταντινούπολη το 2022

Η πόλη της Κωνσταντινούπολης βρίσκεται σε μια συνεχή κατάσταση αστικής ανάπτυξης και ανάπτυξης, καθώς τα έργα ακίνητης περιουσίας, τα έργα υποδομής και τα μεγάλα έργα αυξάνονται στον κόσμο, μέρα με τη μέρα.

Αυτή η ανάπτυξη θεωρείται ελκυστικός παράγοντας για πολλούς που αναζητούν μια σταθερή γη για να χτίσουν τις επενδύσεις τους και να εγγυηθούν τα κέρδη και τα κέρδη τους μακροπρόθεσμα. Όσο περισσότερο διατηρείτε το ακίνητο, τόσο μεγαλύτερη είναι η αξία του και τόσο μεγαλύτερο το κέρδος σας κατά την εκτίμηση και την αξιολόγηση της ακίνητης περιουσίας Επίσης, ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της κατοχής επενδυτικών ακινήτων είναι η σταθερή και τακτική απόδοση ενοικίου.

Σκέφτεστε να επενδύσετε σε ακίνητα στην Κωνσταντινούπολη; Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε για τα οφέλη της ακίνητης περιουσίας και γιατί η ακίνητη περιουσία είναι μια καλή και ασφαλής επένδυση σε αυτό το άρθρο

Ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης

  1. αστική περιοχή

Η αστική περιοχή θεωρείται το ασιατικό κέντρο της Κωνσταντινούπολης και είναι κατ ‚εξοχήν επενδυτική και οικιστική περιοχή, τα έργα ακίνητης περιουσίας της αυξάνονται μέρα με τη μέρα και έχει γίνει διάσημη και δημοφιλής στους ξένους επενδυτές λόγω της επενδυτικής της σημασίας και της αυξανόμενης αξίας της. .

Η περιοχή Umraniye διακρίνεται από την παρουσία του International Financial Center της Κωνσταντινούπολης, το οποίο έδωσε μεγάλη επιρροή και συνέβαλε στη μετατροπή της περιοχής Umraniye σε κέντρο έλξης για πολλά υποσχόμενες επενδύσεις στην Κωνσταντινούπολη, καθιστώντας την στην πρώτη γραμμή των κορυφαίων επενδυτικών περιοχών στην Ασία. πλευρά ειδικότερα και σε ολόκληρη την πόλη της Κωνσταντινούπολης γενικότερα.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους μια αστική περιοχή είναι επίσης κατάλληλη για επένδυση είναι η ραγδαία αύξηση του πληθυσμού της περιοχής και αυτό έχει τραβήξει την προσοχή όσων επενδύουν σε ακίνητα τα τελευταία χρόνια.

Εξάλλου, η παρουσία του μετρό Uskudar και η ευκολία πρόσβασης από και προς την περιοχή το κατέστησαν κέντρο της ασιατικής Κωνσταντινούπολης και οδήγησαν στη ραγδαία άνοδο των τιμών των ακινήτων και των επενδυτικών επιτοκίων.

Όσον αφορά τη μεταφορά, το άνοιγμα των γραμμών Uskudar – Umraniye – Çekmekoy – μετρό Sancaktepe Ήταν ένα κβαντικό άλμα για τους κατοίκους της περιοχής και για όσους επιθυμούσαν να μετακομίσουν και να ζήσουν σε μια αστική γειτονιά. Η μετακίνηση από την Umraniye στην περιοχή Uskudar διαρκεί μόνο 12 λεπτά και η μετάβαση από την Umraniye στην ευρωπαϊκή πλευρά της Κωνσταντινούπολης δεν διαρκεί περισσότερο από 20 λεπτά, και από την έναρξη της νέας γραμμής του μετρό, η περιοχή έχει παρατηρήσει μεγάλη ζήτηση, κάτι που αντικατοπτρίζεται στην άνοδο των τιμών των ακινήτων και στην αύξηση του επενδυτικού προϋπολογισμού σημαντικά και σημαντικά.

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό μιας αστικής περιοχής είναι το έργο του Διεθνούς Χρηματοοικονομικού Κέντρου της Κωνσταντινούπολης, το οποίο πρόκειται να είναι ένα διεθνές οικονομικό κέντρο που περιλαμβάνει πρώτης τάξεως εμπορικούς και γραφειακούς χώρους και στοχεύει να είναι ο διεθνής ηγέτης για καινοτόμο και βιώσιμη ανάπτυξη. Μόλις ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής του έργου του Παγκόσμιου Χρηματοοικονομικού Κέντρου της Κωνσταντινούπολης, σημειώθηκε σημαντική αύξηση στα ποσοστά επενδύσεων σε ακίνητα στην περιοχή αυτή.

  1. περιοχή Kadikoy

Το Kadikoy θεωρείται μια από τις πολύ σημαντικές περιοχές της Κωνσταντινούπολης και μια από τις πιο γνωστές και επισκέψιμες τουριστικές περιοχές, θεωρείται επίσης οικιστική περιοχή και εμπορικό κέντρο στην ασιατική Κωνσταντινούπολη.

Η διακεκριμένη τοποθεσία του Kadikoy παίζει σημαντικό ρόλο στον καθορισμό της αξίας της περιοχής και της επενδυτικής της σημασίας.Τα περισσότερα από τα οικιστικά έργα στο Kadikoy έχουν θέα στη θάλασσα του Μαρμαρά, γεγονός που του δίνει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των υπόλοιπων ασιατικών περιοχών Κωνσταντινούπολη. Η παρουσία εγκαταστάσεων αναψυχής και τουριστικών αξιοθέατων στην περιοχή αύξησε επίσης την επιθυμία των ξένων να επενδύσουν στο Kadikoy, και όχι σε άλλες περιοχές.

Τούρκοι ειδικοί της αγοράς ακινήτων αναμένουν ότι η περιοχή Kadikoy θα γίνει μάρτυρας ενός τεράστιου επενδυτικού άλματος σε ακίνητα στο εγγύς μέλλον, καθώς τα έργα ακινήτων αναπτύσσονται ραγδαία με αρχιτεκτονική και σχέδια υψηλού επιπέδου.

Επιπλέον, η περιοχή Kadikoy είναι κατάλληλη περιοχή για στέγαση, καθώς εξυπηρετείται με όλες τις βασικές υπηρεσίες που διασφαλίζουν ότι οι κάτοικοι καλύπτουν όλες τις ανάγκες τους και είναι πολύ κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Sabiha.

Ευρωπαϊκή πλευρά της Κωνσταντινούπολης

  1. Περιοχή Σισλί

Μια κεντρική περιοχή είναι η ζωντανή καρδιά της Κωνσταντινούπολης και το κέντρο εμπορικών επιχειρήσεων και έργων πολυτελείας. Είναι μια από τις παλαιότερες περιοχές της Κωνσταντινούπολης και περιλαμβάνει τις πιο διάσημες και αριστοκρατικές γειτονιές της Κωνσταντινούπολης, όπως το Nisantasi και το Bomonti. Το Σισλί χαρακτηρίζεται επίσης από η παρουσία των πιο πολυτελών διεθνών ξενοδοχείων όπως το Hilton και το Ritz-Carlton, και είναι επίσης η επιλογή των τουριστών όπου υπάρχει Έχει αρκετά εμπορικά κέντρα που περιέχουν καταστήματα και μπουτίκ των πιο διάσημων διεθνών εμπορικών σημάτων, όπως π.χ. Zorlu Centre Mall, Istinye Park Mall και Cevahir Mall.

Η περιοχή διακρίνεται για την εγγύτητά της στον Βόσπορο και τα περισσότερα έργα και πύργοι του Σισλί έχουν υπέροχη θέα στο Βόσπορο, κάτι που αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα καθώς είναι η μόνη κεντρική περιοχή στην ευρωπαϊκή πλευρά της Κωνσταντινούπολης που περιλαμβάνει διαμερίσματα με θέα στο Βόσπορο. .

Το Σισλί θεωρείται επίσης μια από τις πιο πλήρως εξυπηρετούμενες περιοχές όσον αφορά τις δημόσιες συγκοινωνίες. Η γραμμή του μετρό διέρχεται από αυτό, το σημαντικότερο μέσο μεταφοράς στην Κωνσταντινούπολη. Έχει επίσης μερίδιο έργων υποδομής όπως σήραγγες και γέφυρες που διευκολύνουν την πρόσβαση σε και από την περιοχή, εκτός από τη διαθεσιμότητα βασικών υπηρεσιών.Για τους κατοίκους της περιοχής, διαθέτει μια σειρά από πανεπιστήμια που παρέχουν τις καλύτερες εκπαιδευτικές υπηρεσίες, πολυτελή νοσοκομεία και άλλες βασικές ανάγκες που χρειάζονται οι κάτοικοι.

Οι πιο σημαντικοί παράγοντες που καθιστούν την περιοχή Σισλί μια περιοχή ιδιαίτερα επιθυμητή είναι ότι αποτελεί την καλύτερη επιλογή για επένδυση, καθώς περιλαμβάνει σχετικά λίγα νέα έργα, και ως εκ τούτου οι τιμές των ακινήτων αυξάνονται συνεχώς, η ζήτηση είναι υψηλή και η προσφορά χαμηλή.

  1. Περιοχή Καγιθανών

Η περιοχή Kagithane είναι ένας προορισμός για επενδυτές στον τομέα της ακίνητης περιουσίας, καθώς είναι πολλά υποσχόμενη για επενδύσεις σε ακίνητα στην Κωνσταντινούπολη, καθώς είναι μια πρόσφατα αναπτυγμένη περιοχή που αναπτύσσεται, ανακατασκευάζεται και μετατρέπεται σε φτωχογειτονιές και παλιά κτίρια σε πρότυπο γειτονιές και πολυτελή συγκροτήματα για να είναι κατάλληλο και συνεπές με τις γειτονικές του περιοχές, καθώς βρίσκεται κοντά στις γύρω περιοχές Πολυτελείς κεντρικές περιοχές όπως Σισλί, Λεβέντ και Μασλάκ. Η τουρκική κυβέρνηση εργάζεται επίσης για την ανάπτυξη των υποδομών της περιοχής και την επέκταση το συγκοινωνιακό δίκτυο, τις γραμμές του μετρό και τις σήραγγες.Το προηγούμενο έτος, ο προϋπολογισμός του οικονομικού έτους για τον δήμο Καγκιθανέ ορίστηκε σε 401 εκατομμύρια και 563 χιλιάδες τουρκικές λίρες, το 40% του προϋπολογισμού διατέθηκε για επενδύσεις και το 30% για κοινωνική εργασία, άρα όλοι είναι σίγουροι ότι η περιοχή θα έχει ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον.

Η περιοχή Kagithane διακρίνεται για την εγγύτητά της στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, επομένως είναι επιθυμητή, καθώς είναι η φθηνότερη εναλλακτική λύση στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης και ο επενδυτής μπορεί να επιτύχει μηνιαίες και ετήσιες αποδόσεις εάν τα συστατικά για μια κερδοφόρα επένδυση είναι διαθέσιμα στο η ιδιοκτησία.

Η περιοχή Kagithane, σε αντίθεση με τις προηγούμενες περιοχές, δεν περιλαμβάνει πολλά τουριστικά αξιοθέατα και δεν βρίσκεται κοντά στη θάλασσα ή στο στενό του Βοσπόρου, όπως αναφέραμε στην αρχή, είναι η πιο κοντινή περιοχή στο κέντρο της πόλης και οι τιμές των ακινήτων είναι κατάλληλες.

Διαβάστε επίσης: