Οι 5 καλύτερες περιοχές επενδύσεων σε ακίνητα στην Κωνσταντινούπολη

Οι 5 καλύτερες περιοχές επενδύσεων σε ακίνητα στην Κωνσταντινούπολη

Januar 26, 2023 0 Von admin

Η αγορά ακινήτων θεωρείται ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους επένδυσης και είναι επίσης η καλύτερη μακροπρόθεσμη επένδυση. Η αγορά ακινήτων αντιπροσωπεύει ένα ασφαλές καταφύγιο για επενδυτές και ιδιοκτήτες κεφαλαίων όταν τη συγκρίνουμε με χρηματιστήρια ή ψηφιακά νομίσματα, για παράδειγμα , που θεωρούνται ριψοκίνδυνο παιχνίδι.

Επίσης, οι επενδυτικές αποδόσεις στα ακίνητα είναι μεγάλες μακροπρόθεσμα, καθώς ο πληθυσμός αυξάνεται και η ζήτηση για ακίνητα συνεχίζει να αυξάνεται. Όσο περισσότερο κρατάτε το ακίνητο, τόσο μεγαλύτερη είναι η αξία του και τόσο μεγαλύτερο είναι το κέρδος σας κατά την εκτίμηση και την αξιολόγηση του ακινήτου. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της κατοχής επενδυτικών ακινήτων είναι η σταθερή και τακτική απόδοση ενοικίου, σε αντίθεση με το χρηματιστήριο ή τα ψηφιακά νομίσματα. Όταν επενδύετε σε υλικά περιουσιακά στοιχεία, δεν θα είστε στο έλεος των ασταθών δυνάμεων της αγοράς που είναι σε θέση να μειώσουν Καθαρή αξία σε μια νύχτα Το σπίτι ή το διαμέρισμά σας είναι φυσική απόδειξη της επένδυσής σας, τα υλικά περιουσιακά στοιχεία σίγουρα υπερτερούν των άυλων. Η ιδιοκτησία του ακινήτου σας εγγυάται ένα σταθερό και τακτικό μηνιαίο εισόδημα που θα συνεχίσει να αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου, παράλληλα με την αύξηση της κεφαλαιουχικής αξίας του ακινήτου.

Επιπλέον, ο καθένας μπορεί να επενδύσει σε ακίνητα.Η επένδυση σε ακίνητα δεν απαιτεί ειδικές δεξιότητες.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνεννοηθείτε με μια αξιόπιστη κτηματομεσιτική εταιρεία και να επικοινωνήσετε με έναν σύμβουλο ακινήτων που έχει μακρά εμπειρία και γνώση όλων των λεπτομέρειες σχετικά με νόμους, έργα και τομείς κατάλληλους για επένδυση. Για μια δωρεάν διαβούλευση με ακίνητα, επικοινωνήστε με το Right Home: Επικοινωνήστε μαζί μας

Ποιες είναι οι 5 καλύτερες περιοχές για επενδύσεις σε ακίνητα στην Κωνσταντινούπολη;
Η Τουρκία έχει γίνει ο προτιμώμενος προορισμός για τους επενδυτές την τελευταία περίοδο, καθώς σε αυτήν ισχύουν όλα τα στοιχεία της επιτυχημένης και κερδοφόρας επένδυσης.Η τουρκική οικονομία έχει επιτύχει ποιοτικά άλματα και αξιοσημείωτη ανάπτυξη. Ο σημαντικότερος από αυτούς τους τομείς ήταν ο τομέας των ακινήτων στην Τουρκία, καθώς επιτυγχάνει αυξανόμενη ανάπτυξη και επιτυχία.Το Brilliant προσελκύει επενδυτές να πάνε σε επενδύσεις σε ακίνητα στην Τουρκία. Σύμφωνα με την εφημερίδα του Κουβέιτ Al-Anbaa, τα τελευταία χρόνια, η Τουρκία έχει προσελκύσει ξένες επενδύσεις ύψους 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων, εκ των οποίων τα 4 δισεκατομμύρια δολάρια αφορούν μόνο τον κατασκευαστικό τομέα.

Ακολουθούν οι 5 πιο ελπιδοφόρες και κατάλληλες περιοχές για επενδύσεις σε ακίνητα στην Κωνσταντινούπολη το 2021:

Περιοχή Σισλί
Μια κεντρική περιοχή είναι η ζωντανή καρδιά της Κωνσταντινούπολης και το κέντρο εμπορικών επιχειρήσεων και έργων πολυτελείας. Είναι μια από τις παλαιότερες περιοχές της Κωνσταντινούπολης και περιλαμβάνει τις πιο διάσημες και αριστοκρατικές γειτονιές της Κωνσταντινούπολης, όπως το Nisantasi και το Bomonti. Το Σισλί χαρακτηρίζεται επίσης από η παρουσία των πιο πολυτελών διεθνών ξενοδοχείων όπως το Hilton και το Ritz-Carlton, και είναι επίσης η επιλογή των τουριστών όπου υπάρχει Έχει αρκετά εμπορικά κέντρα που περιέχουν καταστήματα και μπουτίκ των πιο διάσημων διεθνών εμπορικών σημάτων, όπως π.χ. Zorlu Centre Mall, Istinye Park Mall και Cevahir Mall.
Η περιοχή διακρίνεται για την εγγύτητά της στον Βόσπορο και τα περισσότερα έργα και πύργοι του Σισλί έχουν υπέροχη θέα στο Βόσπορο, κάτι που αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα καθώς είναι η μόνη κεντρική περιοχή στην ευρωπαϊκή πλευρά της Κωνσταντινούπολης που περιλαμβάνει διαμερίσματα με θέα στο Βόσπορο. .

θεωρούνται Περιοχή Σισλί Είναι επίσης μια από τις περιοχές με τις πληρέστερες υπηρεσίες σε ό,τι αφορά τις δημόσιες συγκοινωνίες, καθώς μέσω αυτής διέρχεται η γραμμή μετρό, το σημαντικότερο μέσο μεταφοράς στην Κωνσταντινούπολη. Επίσης, διαθέτει μερίδιο έργων υποδομής όπως σήραγγες και γέφυρες που διευκολύνουν την πρόσβαση σε και από την περιφέρεια, εκτός από τη διαθεσιμότητα βασικών υπηρεσιών για τους κατοίκους της περιοχής.Έχει μια σειρά από πανεπιστήμια που παρέχουν τις καλύτερες εκπαιδευτικές υπηρεσίες, πολυτελή νοσοκομεία και άλλα απαραίτητα που χρειάζεται ο πληθυσμός.

Οι πιο σημαντικοί παράγοντες που καθιστούν την περιοχή Σισλί μια περιοχή ιδιαίτερα επιθυμητή είναι ότι αποτελεί την καλύτερη επιλογή για επένδυση, καθώς περιλαμβάνει σχετικά λίγα νέα έργα, και ως εκ τούτου οι τιμές των ακινήτων αυξάνονται συνεχώς, η ζήτηση είναι υψηλή και η προσφορά χαμηλή.

Περιοχή Καγιθανών
Η περιοχή Kagithane είναι ένας προορισμός για επενδυτές στον τομέα της ακίνητης περιουσίας, καθώς είναι πολλά υποσχόμενη για επενδύσεις σε ακίνητα στην Κωνσταντινούπολη, καθώς είναι μια πρόσφατα αναπτυγμένη περιοχή που αναπτύσσεται, ανακατασκευάζεται και μετατρέπεται σε φτωχογειτονιές και παλιά κτίρια σε πρότυπο γειτονιές και πολυτελή συγκροτήματα για να είναι κατάλληλο και συνεπές με τις γειτονικές του περιοχές, καθώς βρίσκεται κοντά στις γύρω περιοχές Πολυτελείς κεντρικές περιοχές όπως Σισλί, Λεβέντ και Μασλάκ. Η τουρκική κυβέρνηση εργάζεται επίσης για την ανάπτυξη των υποδομών της περιοχής και την επέκταση το συγκοινωνιακό δίκτυο, τις γραμμές του μετρό και τις σήραγγες.Το προηγούμενο έτος, ο προϋπολογισμός του οικονομικού έτους για τον δήμο Καγκιθανέ ορίστηκε σε 401 εκατομμύρια και 563 χιλιάδες τουρκικές λίρες, το 40% του προϋπολογισμού διατέθηκε για επενδύσεις και το 30% για κοινωνική εργασία, άρα όλοι είναι σίγουροι ότι η περιοχή θα έχει ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον.
Η περιοχή Kagithane διακρίνεται για την εγγύτητά της στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, επομένως είναι επιθυμητή, καθώς είναι η φθηνότερη εναλλακτική λύση στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης και ο επενδυτής μπορεί να επιτύχει μηνιαίες και ετήσιες αποδόσεις εάν τα συστατικά για μια κερδοφόρα επένδυση είναι διαθέσιμα στο η ιδιοκτησία.

Η περιοχή Kagithane, σε αντίθεση με τις προηγούμενες περιοχές, δεν περιλαμβάνει πολλά τουριστικά αξιοθέατα και δεν βρίσκεται κοντά στη θάλασσα ή στο στενό του Βοσπόρου, όπως αναφέραμε στην αρχή, είναι η πιο κοντινή περιοχή στο κέντρο της πόλης και οι τιμές των ακινήτων είναι κατάλληλες.

αστική περιοχή
Η αστική περιοχή θεωρείται το ασιατικό κέντρο της Κωνσταντινούπολης και είναι κατ ‚εξοχήν επενδυτική και οικιστική περιοχή, τα έργα ακίνητης περιουσίας της αυξάνονται μέρα με τη μέρα και έχει γίνει διάσημη και δημοφιλής στους ξένους επενδυτές λόγω της επενδυτικής της σημασίας και της αυξανόμενης αξίας της. .

Η περιοχή Umraniye διακρίνεται από την παρουσία του International Financial Center της Κωνσταντινούπολης, το οποίο έδωσε μεγάλη επιρροή και συνέβαλε στη μετατροπή της περιοχής Umraniye σε κέντρο έλξης για πολλά υποσχόμενες επενδύσεις στην Κωνσταντινούπολη, καθιστώντας την στην πρώτη γραμμή των κορυφαίων επενδυτικών περιοχών στην Ασία. πλευρά ειδικότερα και σε ολόκληρη την πόλη της Κωνσταντινούπολης γενικότερα.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους μια αστική περιοχή είναι επίσης κατάλληλη για επένδυση είναι η ραγδαία αύξηση του πληθυσμού της περιοχής και αυτό έχει τραβήξει την προσοχή όσων επενδύουν σε ακίνητα τα τελευταία χρόνια.

Εξάλλου, η παρουσία του μετρό Uskudar και η ευκολία πρόσβασης από και προς την περιοχή το κατέστησαν κέντρο της ασιατικής Κωνσταντινούπολης και οδήγησαν στη ραγδαία άνοδο των τιμών των ακινήτων και των επενδυτικών επιτοκίων.

Όσον αφορά τις μεταφορές, το άνοιγμα των γραμμών του μετρό Uskudar – Umraniye – Çekmekoy – Sancaktepe ήταν ένα κβαντικό άλμα για τους κατοίκους της περιοχής και για όσους επιθυμούν να μετακινηθούν και να ζήσουν σε μια αστική γειτονιά. Η μετακίνηση από την Umraniye στην περιοχή Uskudar διαρκεί μόνο 12 λεπτά και η μετάβαση από την Umraniye στην ευρωπαϊκή πλευρά της Κωνσταντινούπολης δεν διαρκεί περισσότερο από 20 λεπτά, και από την έναρξη της νέας γραμμής του μετρό, η περιοχή έχει παρατηρήσει μεγάλη ζήτηση, κάτι που αντικατοπτρίζεται στην άνοδο των τιμών των ακινήτων και στην αύξηση του επενδυτικού προϋπολογισμού σημαντικά και σημαντικά.

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό μιας αστικής περιοχής είναι το έργο του Διεθνούς Χρηματοοικονομικού Κέντρου της Κωνσταντινούπολης, το οποίο πρόκειται να είναι ένα διεθνές οικονομικό κέντρο που περιλαμβάνει πρώτης τάξεως εμπορικούς και γραφειακούς χώρους και στοχεύει να είναι ο διεθνής ηγέτης για καινοτόμο και βιώσιμη ανάπτυξη. Μόλις ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής του έργου του Παγκόσμιου Χρηματοοικονομικού Κέντρου της Κωνσταντινούπολης, σημειώθηκε σημαντική αύξηση στα ποσοστά επενδύσεων σε ακίνητα στην περιοχή αυτή.

περιοχή Kadikoy
Το Kadikoy θεωρείται μια από τις πολύ σημαντικές περιοχές της Κωνσταντινούπολης και μια από τις πιο γνωστές και επισκέψιμες τουριστικές περιοχές, θεωρείται επίσης οικιστική περιοχή και εμπορικό κέντρο στην ασιατική Κωνσταντινούπολη.

Η διακεκριμένη τοποθεσία του Kadikoy παίζει σημαντικό ρόλο στον καθορισμό της αξίας της περιοχής και της επενδυτικής της σημασίας.Τα περισσότερα από τα οικιστικά έργα στο Kadikoy έχουν θέα στη θάλασσα του Μαρμαρά, γεγονός που του δίνει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των υπόλοιπων ασιατικών περιοχών Κωνσταντινούπολη. Η παρουσία εγκαταστάσεων ψυχαγωγίας και τουριστικών αξιοθέατων στην περιοχή αύξησε επίσης την επιθυμία των ξένων να επενδύσουν στο Kadikoy και όχι σε άλλες περιοχές.

Τούρκοι ειδικοί της αγοράς ακινήτων αναμένουν ότι η περιοχή Kadikoy θα γίνει μάρτυρας ενός τεράστιου επενδυτικού άλματος σε ακίνητα στο εγγύς μέλλον, καθώς τα έργα ακινήτων αναπτύσσονται ραγδαία με αρχιτεκτονική και σχέδια υψηλού επιπέδου.

Επιπλέον, η περιοχή Kadikoy είναι κατάλληλη περιοχή για στέγαση, καθώς εξυπηρετείται με όλες τις βασικές υπηρεσίες που διασφαλίζουν ότι οι κάτοικοι καλύπτουν όλες τις ανάγκες τους και είναι πολύ κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Sabiha.

Συνοικία Καρτάλ
Η συνοικία Kartal στο ασιατικό τμήμα της Κωνσταντινούπολης με θέα στη Θάλασσα του Μαρμαρά, μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Κωνσταντινούπολης με τις κομψές γειτονιές της, και είναι κέντρο για έργα ακινήτων και έτοιμα συγκροτήματα κατοικιών που είναι ακόμη υπό κατασκευή. Αυτή η αστική αναγέννηση ήρθε σε συμφωνία με έργα υποδομής και την ανάπτυξη του δικτύου μεταφορών, το οποίο με τη σειρά του έφερε την προσοχή των επενδυτών στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, γεγονός που έκανε την περιοχή Kartal τον πρώτο προορισμό για επενδυτές το 2021. Επιπλέον, η περιοχή Kartal περιλαμβάνει άλλου είδους κτηματομεσιτικά έργα, που είναι έργα αστικής μεταμόρφωσης ή η μετατροπή παλαιών παραγκουπόλεων σε πολυτελείς, οργανωμένες και πολυτελείς γειτονιές, κατεδαφίζοντάς τις και στη συνέχεια ανοικοδομώντας και αναζωογονώντας τις. ξανά σύμφωνα με τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής και σύμφωνα με Όραμα 2023. Αυτή η αστική αναγέννηση συνέβαλε στην ενίσχυση της αξίας των ακινήτων στο Kartal και αύξησε την τιμή και την επενδυτική τους σημασία.

Διαβάστε επίσης: