Ο αντιπρόεδρος της Ευρώπης Mi9 αποσύρεται μετά από 20 χρόνια

Ο αντιπρόεδρος της Ευρώπης Mi9 αποσύρεται μετά από 20 χρόνια

Mai 21, 2023 0 Von admin

Σήμερα σηματοδοτεί το γλυκόπικρο κλείσιμο ενός κεφαλαίου και την έναρξη νέων ξεκινημάτων για έναν από τους μακροχρόνιους υπαλλήλους μας, τον Jean-François Codron, Αντιπρόεδρο Λιανικής της Mi9 στην Ευρώπη, ο οποίος συνταξιοδοτείται μετά από μια επιτυχημένη 33χρονη καριέρα στον χώρο της τεχνολογίας λιανικής. . Κατά τη διάρκεια των 20 ετών του στο Mi9 Retail, έκανε σημαντικές συνεισφορές στην ευρωπαϊκή αγορά που αναμφίβολα θα έχουν μακροχρόνιο αντίκτυπο στον οργανισμό μας, στα μέλη της ομάδας μας και στους πολλούς πελάτες λιανικής με τους οποίους δημιούργησε βαθιές σχέσεις στην πορεία. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για την ηγεσία, τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση που επέδειξε μέρα με τη μέρα.

Ως Αντιπρόεδρος της Ευρώπης, ο Jean-François ηγήθηκε της επέκτασης της διεθνούς επιχείρησης σε EMEA και APAC, συνεργαζόμενος στενά με τα τοπικά μέλη της ομάδας μας και τους στρατηγικούς μας εταίρους. Αναγνωρίζεται από τους συναδέλφους του για την πιστή του δέσμευση στους πελάτες λιανικής μας, το πάθος του για τη βιομηχανία λιανικής και τη χαρισματική του προσωπικότητα. Διαθέτει μια ικανότητα σαν υπερήρωα να χτίζει μακροχρόνιες σχέσεις – ένας αληθινός σύνδεσμος.

Αν και θα λείψει σε όλους, δίνουμε με σιγουριά τη σκυτάλη στον συνάδελφο και φίλο του, Olivier Du Couedic, ο οποίος έχει συνεργαστεί στενά με τον Jean-François τα τελευταία 8 χρόνια στο Mi9 Retail. Ως Γενικός Διευθυντής, έχει μεγάλα παπούτσια να γεμίσει και δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι θα αφήσει μια κληρονομιά μεγάλο και τολμηρός ως προκάτοχός του.

διαχειριστής2021-07-01T15:37:17+00:00