Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Mi9 Retail, Neil Moses, αναδείχθηκε στους 50 κορυφαίους CEOs SaaS Έκθεση για το 2021

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Mi9 Retail, Neil Moses, αναδείχθηκε στους 50 κορυφαίους CEOs SaaS Έκθεση για το 2021

Mai 21, 2023 0 Von admin

ΜΙΑΜΙ, ΦΛΟΡΙΔΑ 24 Αυγούστου 2021 – Η Mi9 Retail, ο νούμερο ένα πωλητής για τους λιανοπωλητές της πρώτης βαθμίδας (RIS 2021 Software LeaderBoard) που τους επιτρέπει να αυτοματοποιούν και να βελτιστοποιούν το εμπόριό τους σε όλα τα κανάλια, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της, Neil Moses, έχει ονομάστηκε στο The Software Report’s Οι κορυφαίοι 50 CEOs της SaaS για το 2021.

Οι κορυφαίοι 50 CEOs επιλέχθηκαν από χιλιάδες υποψηφιότητες από συναδέλφους, συναδέλφους και άλλους συμμετέχοντες στη βιομηχανία λογισμικού. Οι φετινοί βραβευθέντες CEO αντιπροσωπεύουν μερικές από τις μεγαλύτερες, ταχύτερα αναπτυσσόμενες και μοναδικές εταιρείες λογισμικού που οδηγούν τον κλάδο μπροστά. Από την τραπεζική τεχνολογία έως τον αυτοματισμό πληροφορικής έως το λογισμικό μεταφοράς φορτηγών και τη ρομποτική χειρουργική, αυτοί οι CEOs απέδειξαν ότι με όραμα και ισχυρή ηγεσία, η τεχνολογία αιχμής ευδοκιμεί και εξαπλώνεται γρήγορα στην παγκόσμια επιχειρηματική οικονομία. Επιπλέον, αυτοί οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι έχουν επιδείξει τις ικανότητές τους στην καλλιέργεια ενός υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος που προάγει τη δικαιοσύνη, τη διαφορετικότητα και την ένταξη.

«Αν και ήταν πολύ δύσκολο να ορίσουμε μια κατάταξη, καθώς κάθε CEO που επιλέχθηκε αξίζει τη μέγιστη αναγνώριση», είπε η συντακτική ομάδα του TSR, «καταφέραμε να σταθμίσουμε την ποιότητα και τη συνέπεια στις υποψηφιότητες που υποβλήθηκαν για λογαριασμό κάθε υποψηφίου παράλληλα με το συνολικό μέγεθος και τη δύναμη του οργανισμού που ηγούνται».

Το 2020, ο Neil ηγήθηκε της κυκλοφορίας του ThryveAI για να βοηθήσει τους λιανοπωλητές να προσφέρουν μια απρόσκοπτη, ενοποιημένη εμπειρία αγορών στις ψηφιακές και φυσικές βιτρίνες τους. Το ThryveAI έχει εξελιχθεί σε ηγέτη με μερίδια αγοράς στην ακμάζουσα αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου και σημειώνει σημαντική ανάπτυξη στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό.

«Εκ μέρους ολόκληρης της ομάδας Mi9 Retail, θα ήθελα να συγχαρώ τον Neil για το όνομά του στη λίστα των Top 50 CEOs SaaS του Software Report για τρίτη φορά», δήλωσε ο Charles Kaplan, CRO του Mi9 Retail. «Μέσω της επιχειρηματικής οξυδέρκειας, της ισχυρής ηγεσίας και της ακλόνητης δέσμευσης για την επιτυχία των πελατών, ο Neil συνέβαλε καθοριστικά στην οικοδόμηση της εταιρείας μας στην πρωτοπορία που είναι σήμερα».

Σχετικά με την αναφορά λογισμικού
Η Αναφορά Λογισμικού είναι μια ολοκληρωμένη πηγή για πληροφορίες αγοράς, επιχειρηματικά νέα, επενδυτική δραστηριότητα και εταιρικές ενέργειες που σχετίζονται με τους τομείς SaaS και λογισμικού. Με έδρα τη Νέα Υόρκη, η εταιρεία διοικείται από μια έμπειρη ομάδα συντακτών, συγγραφέων και επαγγελματιών των μέσων ενημέρωσης με υψηλή γνώση του λογισμικού και των διαφόρων εταιρειών, στελεχών και επενδυτών που απαρτίζουν τον κλάδο.

Σχετικά με το Mi9 Retail και το ThryveAI
Η ThryveAI ιδρύθηκε το 2020 ως εμπορικό σήμα Mi9 Retail και έχει γίνει κορυφαίος πάροχος λύσεων εκπλήρωσης και ηλεκτρονικού εμπορίου για εμπόρους λιανικής στις ΗΠΑ και διεθνώς. Η αποστολή της εταιρείας είναι να προσφέρει τεχνολογία παγκόσμιας κλάσης που βοηθά τα παντοπωλεία να συνδυάζουν τα κανάλια ψηφιακού και φυσικού εμπορίου τους για να αναπτύξουν επικερδώς τις επιχειρήσεις τους, να βελτιώσουν την εμπειρία των πελατών τους και να επωφεληθούν από την καινοτομία. Η ThryveAI είναι πλήρως αφοσιωμένη στη συνεχή ανάπτυξη λειτουργιών που αφορούν συγκεκριμένα είδη παντοπωλείου με μακροπρόθεσμα σχέδια να επεκταθεί σε άλλους κλάδους λιανικής που μοιράζονται παρόμοιες προκλήσεις στο λιανικό εμπόριο παντοπωλείων. Το επίκεντρο του οδικού χάρτη προϊόντων της εταιρείας είναι η ενίσχυση των δυνατοτήτων τεχνητής νοημοσύνης της για την υπερ-προσωποποίηση της εμπειρίας αγορών και την περαιτέρω βελτιστοποίηση της εκπλήρωσης. Επισκεφτείτε τις www.mi9retail.com και www.thryveai.com για να μάθετε περισσότερα.