Ο εργολάβος της περιοχής του Σακραμέντο Jim Dobbas Inc. κατείχε σημαντική αποστολή για δημοπρασία στις 9 Ιουνίου

0
Ο εργολάβος της περιοχής του Σακραμέντο Jim Dobbas Inc. κατείχε σημαντική αποστολή για δημοπρασία στις 9 Ιουνίου

Μπορεί να ακούγεται αστείο, αλλά ο Don Dobbas θα χάσει να καλείται σε επικίνδυνες καταστάσεις. Ο ιδιοκτήτης της Jim Dobbas Inc., εργολάβος βαρέως εξοπλισμού στην περιοχή του Σακραμέντο, ο οποίος ειδικεύεται στις ανταποκρίσεις έκτακτης ανάγκης σε εκτροχιασμό τρένων μεταξύ άλλων εργασιών, μεταβαίνει την καριέρα του σε μια νέα φάση και αποσύρει την επιχείρηση. Διεξήγαγε μια πλήρη διασπορά καλοσυντηρημένου εξοπλισμού και φορτηγών σε μια δημοπρασία του Σακραμέντο στις 9 Ιουνίου 2021.

«Θα μου λείψει ο ενθουσιασμός και ο ενθουσιασμός μιας έκτακτης ανάγκης ή να βρω μια νέα δουλειά», είπε ο Ντον, ο οποίος διαδέχθηκε τον πατέρα του Τζιμ στην επιχείρηση. «Αλλά κυρίως θα μου λείψουν οι άνθρωποι, οι σχέσεις και οι συντροφιές μεταξύ όλων – εργαζομένων και πελατών».

Μεγάλο μέρος της δουλειάς του Ντον έλαβε χώρα στα απόκρημνα βουνά της Σιέρα Νεβάδα της Καλιφόρνια. Υπήρχαν πολλές δουλειές στην πλαγιά του βουνού σε δύσκολες καταστάσεις με απρόβλεπτο καιρό. Και για να μπορείς να βασιστείς σε μια εταιρεία σε τέτοιες καταστάσεις, πρέπει να διατηρείς τον καλύτερο εξοπλισμό σε άριστη κατάσταση λειτουργίας.

«Διατηρούμε τον εξοπλισμό μας πολύ καλά με εξαιρετική εξυπηρέτηση», είπε ο Don. «Για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, τα πράγματά σας δεν μπορούν να χαλάσουν. Το διατηρούμε πάντα σε ποιοτική φόρμα».

Η Jim Dobbas Inc. πούλησε πάνω από 250 κομμάτια βαρέως εξοπλισμού και εξαρτημάτων. Μερικά στοιχεία που ξεχωρίζουν για τον Don είναι ένας υδραυλικός εκσκαφέας Cat 349FL του 2015 και ένας ερπυστριοφόρος τρακτέρ Caterpillar D6T του 2013.

«Είναι ποιοτικά πράγματα με ιστορία. Αν ο καθένας μπορούσε να μιλήσει», γέλασε ο Ντον

Πωλείται υδραυλικός εκσκαφέας Caterpillar στη δημοπρασία Ritchie Bros
Τρακτέρ ερπυστριοφόρου Caterpillar που πωλείται σε δημοπρασία Ritchie Bros

Εργολάβος επιχείρησης με μακρά, περήφανη ιστορία έτοιμη για το τελευταίο της κεφάλαιο

Η Jim Dobbas Inc. ξεκίνησε το 1968 ως επιχείρηση φορτηγών προτού μεταβεί στην αποκατάσταση σιδηροδρομικών γραμμών και σε άλλες υπηρεσίες αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, όπως πλημμύρες και φυσικές καταστροφές. Ο Ντον μπήκε στην επιχείρηση αμέσως μετά το λύκειο και προχώρησε στον αγρό πριν γίνει τελικά ιδιοκτήτης πριν από 20 χρόνια. Με τα χρόνια, ο Don έγινε συχνός πελάτης στις δημοπρασίες Ritchie Bros.

«Χρησιμοποιήσαμε την Ritchie Bros. για χρόνια και έχουμε ταξιδέψει σε διάφορες δημοπρασίες Ritchie Bros.» είπε ο Don. «Αγοράσαμε εξοπλισμό στο Ουισκόνσιν και το Τέξας, για παράδειγμα, και πουλήσαμε στο Σακραμέντο. Με τη Ritchie Bros., ξέρετε ότι θα αποκτήσετε ένα παγκόσμιο κοινό όταν πουλάτε».

Η δημοπρασία του Σακραμέντο στις 9 Ιουνίου παρουσίασε πάνω από 1.500 αντικείμενα και όλα θα πουληθούν μέσω αυτοματοποιημένο σύστημα χρονομετρημένης δημοπρασίας. Το πακέτο αποστολής του Don θα είναι ένα σημαντικό σημείο δημοπρασίας, με κορυφαίας ποιότητας εκσκαφείς, φορτωτές, βαρέα φορτηγά, ρυμουλκούμενα και πολλά άλλα διαθέσιμα στον πλειοδότη.

Ενώ ο Don είναι συνηθισμένος στη μορφή ζωντανής δημοπρασίας, με τους πλειοδότες να παρευρίσκονται αυτοπροσώπως, δέχτηκε ότι μια μορφή μόνο στο διαδίκτυο θα ήταν διαφορετική. Ωστόσο, εμπιστεύτηκε την Ritchie Bros για να τον βοηθήσει να έχει τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις.

«Έχουμε σχέση με την Ritchie Bros. εδώ και χρόνια. Ένιωσα άνετα με αυτό. Ο τοπικός μας εκπρόσωπος Brian Hamre συνέταξε αυτή τη συμφωνία. Είναι μεγάλη υπόθεση και τον ξέρω χρόνια. Έτσι, η εμπιστοσύνη είναι σίγουρα μέρος της».

Schreibe einen Kommentar