Πριν και μετά το βίντεο του Revision Skincare Revox Line Relaxer!

Πριν και μετά το βίντεο του Revision Skincare Revox Line Relaxer!

Mai 20, 2023 0 Von admin

Εντάξει, έτσι με φέρνει στο κύριο παράπονό μου για το Revox. Δεν νομίζω ότι είναι εξαιρετικά εκπληκτικό κάτω από το μακιγιάζ. Τουλάχιστον, όχι για μένα.

Σίγουρα, έχει υαλουρονικό οξύ και κάθε είδους πεπτίδια που αγαπούν την υγρασία, αλλά το γερασμένο δέρμα μου είναι ξηρό. Χρειάζομαι λοιπόν πραγματικά μια καλή ενυδατική κρέμα ματιών πριν βάλω το concealer για τα μάτια μου. Και ποτέ δεν κατάλαβα πώς να κάνω την ενυδατική μου κρέμα να πάει καλά πάνω από το Revox. Έτσι το concealer ματιών μου γίνεται σχεδόν ξεφλουδισμένο κάτω από το μακιγιάζ μου.

Για μένα λοιπόν, προτιμώ να χρησιμοποιώ το Revox μου το βράδυ και μετά να βάζω τη βραδινή μου κρέμα ματιών από πάνω. Αυτό επιτρέπει στον ορό να απορροφηθεί και νιώθω ότι έχω τα οφέλη, χωρίς την ταλαιπωρία να καταλάβω πώς να τον χρησιμοποιήσω κατά τη διάρκεια της πρωινής μου ρουτίνας.

Νωρίτερα είπα ότι το χρησιμοποιώ μερικές φορές την εβδομάδα. Ο κύριος λόγος που δεν το χρησιμοποιώ κάθε βράδυ είναι επειδή αυτό το πράγμα δεν είναι φθηνό! Δεδομένου ότι εξακολουθώ να πληρώνω για το μπότοξ, νιώθω ότι 3 φορές την εβδομάδα είναι υπεραρκετή για μένα.

Το εφαρμόζω στην περιοχή των ποδιών της κόρας και στο μέτωπό μου σε μια λεπτή εφαρμογή.