Πώς η χρηματοδότηση εξοπλισμού από την Ritchie Bros βοήθησε στη δημιουργία μιας επιχείρησης

0
Πώς η χρηματοδότηση εξοπλισμού από την Ritchie Bros βοήθησε στη δημιουργία μιας επιχείρησης

Όπως πολλές επιτυχημένες επιχειρήσεις, η Performance Grading Inc. ξεκίνησε μικρή. Και όταν ο David Fischer ξεκίνησε την εταιρεία το 2011, βρήκε δύο πράγματα στη Ritchie Bros. χρηματοδότηση εξοπλισμού από την Ritchie Bros. Financial Services.

Ως ιδιοκτήτης μιας νέας και σχετικά μικρής επιχείρησης, ο David διαπίστωσε ότι η εξασφάλιση χρηματοδότησης εξοπλισμού μέσω παραδοσιακών δανειστών θα μπορούσε να είναι δύσκολη. Πολλές τράπεζες διστάζουν να χρηματοδοτήσουν κάτι με το οποίο δεν είναι εξοικειωμένοι – σε αυτήν την περίπτωση, εξοπλισμός υψηλής αξίας για μια εξειδικευμένη επιχείρηση – και απαιτούν σημαντικές εξασφαλίσεις. Μπορεί επίσης να μην εγκρίνουν αρκετά κεφάλαια για να αγοράσουν όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεται μια επιχείρηση.

Και όπως το έθεσε ο Ντέιβιντ, για μια νέα επιχείρηση, «Getting χρηματοδότηση για εξοπλισμό μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ του να το κάνεις μεγάλο ή να μείνεις μικρό».

Ντέιβιντ και Σούζαν Φίσερ

Ευτυχώς, όταν ο Ντέιβιντ ανακάλυψε ότι μπορούσε να βρει σχεδόν όλο τον εξοπλισμό που χρειαζόταν για το νέο του εγχείρημα στη Ritchie Bros, η σύζυγός του Σούζαν ανακάλυψε επίσης Ritchie Bros. Financial Services στην πρώτη δημοπρασία Ritchie Bros της Fischers στο Ορλάντο της Φλόριντα.

Εκείνο το πρώτο έτος, ο David εξασφάλισε 100.000 $ σε χρηματοδότηση. Έκτοτε, κάθε χρόνο, η Ritchie Bros. Financial Services αύξησε τη χρηματοδότησή του για να τον βοηθήσει να αγοράσει τον εξοπλισμό που χρειαζόταν η εταιρεία του για να αναπτυχθεί – μηχανάκια ολίσθησης, σάρωθρες και άλλα.

Η χρηματοδότηση εξοπλισμού είναι καλύτερη από αυτή της τράπεζάς σας

«Τα ποσοστά χρηματοδότησης και οι όροι που πρόσφερε η Ritchie Bros ήταν καλύτερα από οπουδήποτε αλλού και με ενέκριναν για υψηλότερα ποσά», εξηγεί ο David. «Με βοηθούν ακόμη και να χρηματοδοτήσω εξοπλισμό που αγοράζω αλλού!»

Αλλά η συνεργασία με την Ritchie Bros. Financial Services δεν είναι μόνο τα νούμερα. αφορά επίσης τη συνεργασία με μια εταιρεία που κατανοεί την επιχείρησή σας και είναι εκεί για να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας.

«Έχω μια εξαιρετική σχέση με τους ανθρώπους της Ritchie Bros. Financial Services», λέει ο David, «και με βοήθησαν να αναπτύξω την επιχείρησή μου πιο γρήγορα».

Διευκολύνει την ανάπτυξη της επιχείρησής σας

Μέρος της ομάδας από την Performance Grading, Inc.

Σε πέντε σύντομα χρόνια, μέσω σκληρής δουλειάς και λίγης βοήθειας από την Ritchie Bros, οι Fischers μεγάλωσαν την επιχείρησή τους κατάταξης σε μια που απασχολεί τώρα 45 άτομα και συμβόλαια με κατασκευαστές γης που κατασκευάζουν μεγάλες κατοικίες στη Φλόριντα.

Και ανεξάρτητα από το αν μια επιχείρηση είναι μεγάλη ή μικρή, ο David συνοψίζει τέλεια την εντολή της Ritchie Bros.

Κάντε αίτηση για χρηματοδότηση

Schreibe einen Kommentar