Το International Space University Names New Space Η Επίσημη Εφημερίδα τους

Το International Space University Names New Space Η Επίσημη Εφημερίδα τους

März 16, 2023 0 Von admin

Διεθνές Διαστημικό Πανεπιστήμιο (ISU) έχει ονομάσει Νέος Χώρος Επίσημη Εφημερίδα τους. Η ISU αναπτύσσει τους μελλοντικούς ηγέτες της παγκόσμιας διαστημικής κοινότητας παρέχοντας διεπιστημονικά εκπαιδευτικά προγράμματα σε φοιτητές και επαγγελματίες του διαστήματος σε ένα διεθνές περιβάλλον. Το ISU είναι το μοναδικό πανεπιστήμιο παγκοσμίως αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στη διαστημική εκπαίδευση και είναι αναγνωρισμένο από άλλους φορείς και πανεπιστήμια.

Πρόεδρος και Καθηγητής ISU Pascale Ehrenfreund αναφέρει:

«Η ISU έχει πλήρη επίγνωση της σημασίας των δημοσιεύσεων με κριτές για κάθε ακαδημαϊκό ίδρυμα και αυτή τη νέα συνεργασία με Νέος ΧώροςMary Ann Liebert, Inc., εκδότες, θα ενισχύσει τη διανομή και τον αντίκτυπο της έρευνας που διεξάγεται από καθηγητές και φοιτητές στο πρωτοποριακό πρόγραμμα Masters of Space Studies της ISU».

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη συμφωνία μεταξύ Νέος ΧώροςMary Ann Liebert, Inc., εκδότες και την ISU», λέει ο αρχισυντάκτης Ken Davidian, PhD, Αντιπρόεδρος, Διεθνές Διαστημικό Πανεπιστήμιο. «Συνενώνει δύο σημαντικά και βαθιά κομμάτια της ζωής μου. Έχω συνδεθεί με Νέος Χώρος για τα τελευταία δέκα χρόνια και ISU για σχεδόν 35 χρόνια. Αυτή η συμφωνία είναι σαν να δημιουργείς ένα μεγάλο δωμάτιο συνεργιστικών δραστηριοτήτων αφαιρώντας τον διαχωρισμό μεταξύ δύο σημαντικών αλλά ανόμοιων δραστηριοτήτων στη ζωή μου».

Αυτή η συνεργασία μεταξύ ISU και Νέος Χώρος είναι κάτι που θα προωθήσει τις συνδέσεις εντός της διαστημικής ερευνητικής κοινότητας και θα ωφελήσει όλους τους εμπειρογνώμονες της έρευνας στον τομέα.