Το Mi9 κατέλαβε τη 2η θέση στην ικανοποίηση πελατών και την ποιότητα υποστήριξης στο LeaderBoard λογισμικού RIS 2023

Το Mi9 κατέλαβε τη 2η θέση στην ικανοποίηση πελατών και την ποιότητα υποστήριξης στο LeaderBoard λογισμικού RIS 2023

Mai 19, 2023 0 Von admin

MIAMI, FLORIDA 9 Δεκεμβρίου 2022 – Βάσει αυστηρών κριτηρίων, το ετήσιο RIS Software LeaderBoard αξιολογεί τους πωλητές τεχνολογίας λιανικής σε κατάλληλες κατατάξεις και λίστες Top-10 με βάση την ικανοποίηση των λιανοπωλητών και την πληρότητα της λύσης τους. Συλλέγονται και αναλύονται πολύτιμα δεδομένα όπως η απόδοση της επένδυσης, η καινοτομία, η αξιοπιστία, η υποστήριξη και η ικανοποίηση των πελατών. Το RIS Software LeaderBoard είναι μοναδικό στο γεγονός ότι κατατάσσει τους προμηθευτές με βάση τις αξιολογήσεις των τελικών χρηστών.

Το Mi9 Retail είναι μια πλατφόρμα λογισμικού λιανικής που επιτρέπει στους λιανοπωλητές να αυτοματοποιούν και να βελτιστοποιούν τη διαχείριση των εμπορευμάτων τους, τις λειτουργίες καταστημάτων, τα αναλυτικά στοιχεία λιανικής και το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Το Mi9 Retail κατατάσσεται στο #5 μεταξύ των Ηγετών Πωλητών Ενδυμάτων, καινοτομεί συνεχώς και ενσωματώνει τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες για να βοηθήσει την πιστή βάση πελατών του να προσαρμοστεί στις μεταβαλλόμενες τάσεις και στις αυξανόμενες προσδοκίες των πελατών στον κλάδο.

Το Mi9 Retail συμπεριλήφθηκε σε συνολικά 9 από τις λίστες Top-10, συμπεριλαμβανομένων των κορυφαίων προμηθευτών για λιανοπωλητές Tier One, Leaders in Quality of Service από Tier One & Mid-Size Retailers, καθώς και Leaders in Quality Support.

Το Mi9 Retail εμφανίζεται σταθερά μεταξύ των Top 10 σε πολλές κατηγορίες και συνεχίζει να έχει ανοδική τάση.

RIS Software LeaderBoard Mi9 Retail Rankings:

  • #2 – Ικανοποίηση πελατών για πωλητές πολυκαταστημάτων/μαζικών εμπόρων
  • #2 – Προμηθευτής Επικεφαλής για Πολυκατάστημα / Μαζικό Έμπορο
  • #5 – Ηγέτες πωλητών ενδυμάτων
  • #7 – Κορυφαίοι στην ποιότητα υποστήριξης από λιανοπωλητές Tier One & Mid Size
  • #7 – Πωλητές μεσαίου μεγέθους
  • #7 – Πρωτοπόροι σε σύσταση από λιανοπωλητές Tier One και μεσαίου μεγέθους
  • #8 – Ηγέτες στην Τεχνολογική Καινοτομία από τους λιανοπωλητές Tier One & Mid-Size
  • #9 – Κορυφαίοι πωλητές για λιανοπωλητές Tier One
  • #9 – Κορυφαίοι στην ποιότητα της υπηρεσίας από λιανοπωλητές Tier One και μεσαίου μεγέθους

Το RIS Software LeaderBoard εισέρχεται στην τρίτη του δεκαετία αντικειμενικής παρακολούθησης των κορυφαίων παρόχων λογισμικού στη λιανική και χαιρόμαστε που βλέπουμε τη Mi9 να κάνει πολλές εμφανίσεις στην πρώτη δεκάδα.

Ως μια πραγματική σουίτα λιανικής πώλησης από άκρο σε άκρο που εξουσιοδοτεί τους λιανοπωλητές με τα εργαλεία που χρειάζονται για να λειτουργούν αποτελεσματικά τις επιχειρήσεις τους, το Mi9 Retail συνεχίζει να αναγνωρίζεται για την αφοσίωσή του τόσο στην καινοτομία προϊόντων όσο και στην εξυπηρέτηση πελατών.

Σχετικά με το Mi9 Retail
Το Mi9 Retail κυκλοφόρησε το 2002 όταν οι ιδρυτές εντόπισαν την ανάγκη της αγοράς για ένα σύστημα διαχείρισης λιανικής παγκόσμιας κλάσης για την εξυπηρέτηση σύνθετων επιχειρήσεων υψηλού όγκου SKU. Το Mi9 Retail είναι κορυφαίος πάροχος λύσεων λογισμικού που βοηθά τους λιανοπωλητές να λειτουργούν και να αναπτύσσουν αποτελεσματικά τις επιχειρήσεις τους. Το Mi9 Retail δεσμεύεται για την καινοτομία και την εξυπηρέτηση πελατών.

Αποστολή του Mi9 Retail είναι να αναπτύξει εξαιρετικό λογισμικό που ευχαριστεί τους τελικούς χρήστες υπερέχοντας σε σχεδιασμό και λειτουργικότητα. Το Mi9 Retail προσφέρει μια πλήρη σειρά λύσεων λογισμικού που περιλαμβάνουν διαχείριση εμπορευμάτων, σημεία πώλησης, επιχειρηματική ευφυΐα, έλεγχο πωλήσεων, αντιστοίχιση τιμολογίων, διαχείριση παραγγελιών και ηλεκτρονικό εμπόριο – όλα συνδεδεμένα με μια κοινή πλατφόρμα αναλυτικών στοιχείων λιανικής.

Η Mi9 Retail έχει την έδρα της στο Μαϊάμι της Φλόριντα. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Mi9 Retail, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.Mi9Retail.com.