Το Mi9 Retail αναγνωρίζεται στο Retail CIO Radar 2022

Το Mi9 Retail αναγνωρίζεται στο Retail CIO Radar 2022

Mai 19, 2023 0 Von admin

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ και ΜΙΑΜΙ, 7 Ιανουαρίου 2022 – Το Mi9 Retail έχει αναγνωριστεί από το περιοδικό Retail Today ως ηγέτης στην κατηγορία Merchandising στο Retail CIO Radar 2022, μια πρώτη στο είδος του ετήσια λίστα με τους πιο καινοτόμους και μεταμορφωτικούς παρόχους τεχνολογικών λύσεων λιανικής.

Κάνοντας αυτήν την επιλογή, η συντακτική ομάδα του Retail Today ανέλυσε το σύμπαν των λύσεων λιανικής σε 16 κατηγορίες—σαρώνοντας σχεδόν 7.000 αιτούντες και υποψηφίους. Με βάση τις καινοτόμες και μετασχηματιστικές δυνατότητες της λύσης, τη σημασία της βιομηχανίας του προβλήματος που επιλύεται, το ιστορικό της πελατείας, τις ιδιόκτητες βαθμολογίες μωσαϊκού, τη δύναμη και την ικανότητα της ομάδας, την ηγεσία στον κλάδο, το μερίδιο αγοράς και το ανταγωνιστικό τοπίο, μια ομάδα ειδικών του κλάδου, αναλυτές και Retail Today Η συντακτική επιτροπή επέλεξε το Mi9 Retail να είναι μέρος του κύρους „Λιανική CIO Radar 2022„.

«Retail CIO Radar 2022 βοηθά τους CIO και τους ηγέτες επιχειρήσεων λιανικής να παραμείνουν στην κορυφή των πιο πρόσφατων καινοτομιών. Οι CIO λιανικής μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την ειδική έκδοση για να συμβουλεύσουν τους επιχειρηματικούς τομείς σχετικά με το πώς να περιορίσουν τη διαφημιστική εκστρατεία της αγοράς όταν δίνουν προτεραιότητα στις επενδύσεις τεχνολογίας λιανικής σε ένα ανατρεπτικό και απρόβλεπτο ψηφιακό επιχειρηματικό περιβάλλον», δήλωσε ο John Mathews, Managing Editor του περιοδικού Retail Today.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναγνωρίσουμε το Mi9 Retail για την ηγετική του θέση στην κατηγορία Merchandising. Ως νικητής του «Retail CIO Radar 2022», η Mi9 Retail εντάσσεται στην ελίτ λίστα των νικητριών εταιρειών που κάθε έμπορος λιανικής πρέπει να γνωρίζει καθώς εξετάζει και αναπτύσσει τις στρατηγικές ψηφιακού μετασχηματισμού του», πρόσθεσε ο Mathews.

Ο Eugene Voronov, EVP και GM για Συστήματα Λιανικής στο Mi9 Retail, σχολίασε: «Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που αναγνωρισθήκαμε ως μέρος του «Retail CIO Radar 2022» από το Retail Today Magazine. Αυτό το βραβείο αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης, της αφοσίωσης και της συνεισφοράς της ομάδας Mi9 Retail στην οικοδόμηση ισχυρών συνεργασιών με τους πελάτες μας και στην επένδυση στην καινοτομία για να τους βοηθήσουμε να λύσουν τις καθημερινές προκλήσεις».

Σχετικά με το περιοδικό Retail Today: (retail-today.com)
Το Retail Today παρουσιάζει νέα, αναδυόμενη τεχνολογία και ζητήματα και τάσεις που διαμορφώνουν τη βιομηχανία λιανικής. Η διαδικτυακή πύλη του Retail Today και το ψηφιακό περιοδικό είναι αξιόπιστες πηγές για ηγέτες λιανικής, στελέχη C-level, διαχειριστές, στελέχη πληροφορικής και επαγγελματίες τεχνολογίας και προμηθευτές λιανικής για να παραμείνουν ενημερωμένοι. Το λιανικό εμπόριο σήμερα φτάνει σε περισσότερα από 30 τμήματα κάθετης αγοράς σε όλα τα κανάλια λιανικής: Brick & Mortar, Pure-play eCommerce και multi-channel. Έχουμε ένα άκρως στοχευμένο διαδικτυακό κοινό από ηγέτες λιανικής, στελέχη, διευθυντές και επιχειρηματίες.

Σχετικά με το Mi9 Retail
Το Mi9 δίνει τη δυνατότητα στους κορυφαίους εμπόρους λιανικής στον κόσμο να βελτιστοποιούν τις λειτουργίες λιανικής τους σε όλα τα κανάλια στο κατάστημα, στο διαδίκτυο και σε οποιαδήποτε συσκευή. Τα εταιρικά μας συστήματα λιανικής διευκολύνουν την καλύτερη διαχείριση των εμπορευμάτων κεντρικά και εντός του καταστήματος. Τα συστήματα σημείων αγοράς μας αυξάνουν τα έσοδα και την αφοσίωση των πελατών. και τα αναλυτικά μας εργαλεία επιταχύνουν το χρόνο μέχρι τη γνώση. Οι λύσεις που βασίζονται σε σύννεφο Mi9 είναι επεκτάσιμες, αξιόπιστες και ασφαλείς. Το Mi9 Retail έχει δεσμευτεί να βοηθά τους λιανοπωλητές στην πορεία τους προς την επιτυχία, ώστε να μπορούν να μεγιστοποιήσουν τα έσοδα, να αυξήσουν τα περιθώρια κέρδους και να μειώσουν το κόστος.