Το Mi9 Retail και το ThryveAI παρουσιάζουν καινοτομίες τροφίμων στο περίπτερο συνεργατών του Google Cloud κατά τη διάρκεια του NRF 2021

Το Mi9 Retail και το ThryveAI παρουσιάζουν καινοτομίες τροφίμων στο περίπτερο συνεργατών του Google Cloud κατά τη διάρκεια του NRF 2021

Mai 23, 2023 0 Von admin

ΜΙΑΙΜΙ, ΦΛΟΡΙΔΑ, 13 Ιανουαρίου 2021 – Mi9 Retail, ο νούμερο ένα πωλητής για τους λιανοπωλητές της πρώτης βαθμίδας (RIS 2021 Software LeaderBoard) που τους επιτρέπει να αυτοματοποιούν και να βελτιστοποιούν τη διαχείριση εμπορευμάτων και τον προγραμματισμό λιανικής, μαζί με τη νέα του επωνυμία, ThryveAIπου παρέχει μια κορυφαία στον κλάδο διαδικτυακή λύση παντοπωλείου, ανακοίνωσε σήμερα ότι παρουσιάζουν τις τελευταίες καινοτομίες τους στο Google Cloud’s Partner Pavilion κατά τη διάρκεια Εικονική Έκθεση του NRF.

Ως μια πραγματική σουίτα λιανικής πώλησης από άκρο σε άκρο που εξουσιοδοτεί τους λιανοπωλητές με τα εργαλεία που χρειάζονται για την αποτελεσματική λειτουργία της επιχείρησής τους, το Mi9 Retail καινοτομεί συνεχώς και ενσωματώνει τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες για να βοηθήσει την πιστή βάση πελατών του να προσαρμοστεί στις μεταβαλλόμενες τάσεις και στις αυξανόμενες προσδοκίες των πελατών. βιομηχανία.

Μετά από μια εξαντλητική επιχειρηματική και τεχνική αξιολόγηση των παρόχων τεχνολογίας cloud, η Mi9 Retail επέλεξε το Google Cloud ως συνεργάτη της για την ανάπτυξη και την ανάπτυξη της επόμενης γενιάς λογισμικού και υπηρεσιών λιανικής. Το Google Cloud Platform ήταν ο μόνος συνεργάτης cloud που μπορούσε να κλιμακώσει οικονομικά τους φόρτους εργασίας που απαιτούσαν δεδομένα και επεξεργασία των λύσεων διαχείρισης ζήτησης Mi9. Το Mi9 συνεχίζει να ενσωματώνει τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής εκμάθησης από το Google Cloud, οι οποίες μεταμορφώνουν εργασίες ειδικές για το λιανικό εμπόριο, όπως η οπτική αναζήτηση προϊόντων και οι βελτιωμένες προτάσεις προϊόντων που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη.

Τον Ιούλιο του 2020, η Mi9 κυκλοφόρησε μια νέα πλατφόρμα ψηφιακού εμπορίου, την ThryveAI, για να καλύψει καλύτερα τις ανάγκες της βιομηχανίας παντοπωλείων. Η ThryveAI μπόρεσε να προσφέρει στους λιανοπωλητές παντοπωλείων τα εργαλεία που χρειάζονται για να προσαρμοστούν γρήγορα στην εκρηκτική ανάπτυξη των διαδικτυακών αγορών παντοπωλείου που προκλήθηκε από την πανδημία. Το ThryveAI είναι ένας από τους συνεργάτες λογισμικού ηλεκτρονικού εμπορίου παντοπωλείου του Google Cloud.

«Το ThryveAI είναι μια πρώτη λύση API που έχει δημιουργηθεί στο Google Cloud που έχει βελτιστοποιηθεί για τις συγκεκριμένες ανάγκες του διαδικτυακού παντοπωλείου», δήλωσε ο Neil Moses, Διευθύνων Σύμβουλος του Mi9 Retail. «Η τεχνολογία του Google Cloud μάς βοήθησε να δημιουργήσουμε τεράστια ευελιξία, επεκτασιμότητα και βιωσιμότητα για τους λιανοπωλητές παντοπωλείων που επιτρέπει μια κερδοφόρα επιχείρηση ψηφιακού ηλεκτρονικού εμπορίου και ενισχύει την πίστη των πελατών μέσω μιας ανώτερης εμπειρίας ψηφιακών αγορών».

Η αρχιτεκτονική μικροϋπηρεσιών του ThryveAI παρέχει στους λιανοπωλητές παντοπωλείων τη δυνατότητα να προσθέσουν μεμονωμένες δυνατότητες ThryveAI στο υπάρχον οικοσύστημα ηλεκτρονικού εμπορίου τους ή να υιοθετήσουν ολόκληρη την πλατφόρμα ThryveAI, η οποία περιλαμβάνει:

  • Thryve Commerce: Μια ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου για τους λιανοπωλητές να δέχονται, να επεξεργάζονται παραγγελίες και να διαχειρίζονται τις ψηφιακές βιτρίνες τους.
  • Thryve Fulfillment: Μια εφαρμογή ενορχήστρωσης και εκπλήρωσης παραγγελιών για παντοπωλεία για αύξηση της αποτελεσματικότητας.
  • Thryve Mobile: Μια πλήρης εφαρμογή για κινητά που διευκολύνει τους αγοραστές να παραγγείλουν είδη παντοπωλείου για παράδοση ή παραλαβή.
  • Thryve Search: Ένα εργαλείο διαχείρισης αναζήτησης και merchandising που παρουσιάζει εξατομικευμένες προτάσεις με τεχνητή νοημοσύνη στους αγοραστές για να βελτιώσουν την εμπειρία τους και να αυξήσουν το μέγεθος του καλαθιού.

Το Mi9 Retail και το ThryveAI θα εκθέσουν εικονικά στο NRF 2021: Retail’s Big Show – Κεφάλαιο 1 Εικονική εκδήλωση. Να μάθω περισσότερα, προγραμματίστε μια συνάντηση τώρα.

Σχετικά με το Mi9 Retail
Το Mi9 Retail δίνει τη δυνατότητα στους κορυφαίους λιανοπωλητές παγκοσμίως να αυτοματοποιήσουν και να βελτιστοποιήσουν ολόκληρη τη διαδικασία Plan-to-Sell®, από το σχεδιασμό έως τη διαχείριση έως την πώληση εμπορευμάτων στο κατάστημα, στο διαδίκτυο και σε οποιαδήποτε συσκευή. Τα εταιρικά μας συστήματα λιανικής διευκολύνουν την καλύτερη πρόβλεψη ζήτησης, σχεδιασμό και διαχείριση εμπορευμάτων. Τα συστήματα σημείων αγοράς μας αυξάνουν τα έσοδα και την αφοσίωση των πελατών. και τα αναλυτικά μας εργαλεία επιταχύνουν το χρόνο μέχρι τη γνώση. Οι λύσεις που βασίζονται σε σύννεφο Mi9 ενσωματώνουν τις πιο πρόσφατες καινοτομίες στην τεχνητή νοημοσύνη και τη μηχανική εκμάθηση για να ενισχύσουν την ευφυΐα του συστήματος, να αυτοματοποιήσουν τις μη αυτόματες ρουτίνες και να προσφέρουν ροές εργασίας που βασίζονται σε εξαιρέσεις. Το Mi9 Retail έχει δεσμευτεί να βοηθά τους λιανοπωλητές στην πορεία τους προς την επιτυχία, ώστε να μπορούν να μεγιστοποιήσουν τα έσοδα, να αυξήσουν τα περιθώρια κέρδους και να μειώσουν το κόστος.

Σχετικά με το ThryveAI
Το ThryveAI είναι μια μάρκα Mi9 Retail που παρέχει λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου στους μεγαλύτερους λιανοπωλητές παντοπωλείων στον κόσμο. Το λογισμικό ThryveAI είναι αρθρωτό, επεκτάσιμο και έξυπνο, επιτρέποντας στους λιανοπωλητές να προσφέρουν ψηφιακές βιτρίνες, βελτιστοποιημένη εκπλήρωση και εξατομικευμένες εμπειρίες αγοραστών για να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους κερδοφόρα. Η αποστολή της εταιρείας είναι να βοηθήσει τους πελάτες να εκπληρώσουν τις δυνατότητές τους, ενώ παράλληλα προστατεύουν τις επιχειρήσεις τους στο μέλλον ώστε να μπορούν δοκιμάστε σε οποιοδήποτε οικονομικό περιβάλλον. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε www.ThryveAI.com.