Το Mi9 Retail κατατάσσεται #1 Κορυφαίος προμηθευτής για λιανοπωλητές Tier 1 στο Leaderboard Software News 2021 RIS

Το Mi9 Retail κατατάσσεται #1 Κορυφαίος προμηθευτής για λιανοπωλητές Tier 1 στο Leaderboard Software News 2021 RIS

Mai 24, 2023 0 Von admin

ΜΙΑΜΙ, ΦΛΟΡΙΔΑ 14 Δεκεμβρίου 2020 – Η Mi9 Retail, ένας πάροχος λογισμικού που επιτρέπει στους λιανοπωλητές να αυτοματοποιούν και να βελτιστοποιούν τη διαχείριση εμπορευμάτων και τον προγραμματισμό της ζήτησης, ανακοίνωσε σήμερα ότι οι έμποροι λιανικής πρώτης βαθμίδας αναγνώρισαν τη Mi9 ως τον #1 κορυφαίο προμηθευτή και τον #3 συνολικά καλύτερο πάροχο λογισμικού λιανικής επί Λογισμικό Leaderboard 2021 RIS News. Το Mi9 τοποθετήθηκε επίσης σε 32 Top 10 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της ικανοποίησης των πελατών, της ποιότητας υποστήριξης και της απόδοσης της επένδυσης.

Το ετήσιο LeaderBoard Λογισμικού RIS αξιολογεί τους προμηθευτές τεχνολογίας σε κατάλληλες κατατάξεις και λίστες κορυφαίων 10 με βάση την ικανοποίηση των λιανοπωλητών και την πληρότητα του συνόλου λύσεών τους. Το Mi9 Retail κατατάσσεται σταθερά μεταξύ των Top 10 στη συνολική κατηγορία των καλύτερων παρόχων λογισμικού από το 2014. Η φετινή έκθεση είναι το αποτέλεσμα 714 αξιολογήσεων που υποβλήθηκαν από 302 λιανοπωλητές που συνεργάζονται με τους 50 προμηθευτές που προσδιορίζονται σε αυτήν την έκθεση.

Μεταξύ των 32 λιστών Mi9 Retail που κατατάσσονται στο Top 10, αξιοσημείωτες τοποθετήσεις περιλαμβάνουν:

  • #1 – Κορυφαίοι πωλητές για λιανοπωλητές Tier One
  • #1 – Ηγέτες πωλητών ενδυμάτων
  • #1 – Ηγέτες στη Σύσταση από τους λιανοπωλητές Tier One και μεσαίου μεγέθους
  • T2 – Ικανοποίηση πελατών 2021 από λιανοπωλητές Tier One
  • T2 – Leaders in Return on Investment by Tier One & Mid-Size Retailers
  • #2 – Ηγέτες στην ποιότητα της υποστήριξης από λιανοπωλητές Tier One & Mid-Size
  • #2 – Ειδικοί ηγέτες πωλητών

«Η μέτρηση της ικανοποίησης των πελατών και της απόδοσης της επένδυσης είναι μερικοί από τους καλύτερους τρόπους για να προσδιοριστεί η αξιοπιστία, η αξία και η συνολική ανταγωνιστικότητα ενός παρόχου λογισμικού», δήλωσε ο Joe Skorupa, Διευθυντής Σύνταξης του RIS News. «Η εξαιρετική κατάταξη που έχει επιτύχει η Mi9 Retail σε τόσες πολλές κατηγορίες κάθε χρόνο δείχνει ξεκάθαρα την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της και την αμείλικτη δέσμευσή τους να παρέχουν στους λιανοπωλητές εξαιρετικό λογισμικό από άκρο σε άκρο. Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στο Mi9 Retail.”

Ως μια πραγματική σουίτα λιανικής πώλησης από άκρο σε άκρο που εξουσιοδοτεί τους λιανοπωλητές με τα εργαλεία που χρειάζονται για να λειτουργούν αποτελεσματικά τις επιχειρήσεις τους, το Mi9 Retail συνεχίζει να αναγνωρίζεται για την αφοσίωσή του τόσο στην αριστεία των προϊόντων όσο και στην εξυπηρέτηση πελατών. Η Mi9 Retail καινοτομεί συνεχώς και ενσωματώνει τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες για να βοηθήσει την πιστή βάση πελατών της να προσαρμοστεί στις μεταβαλλόμενες τάσεις και στις αυξανόμενες προσδοκίες των πελατών στον κλάδο. Πιο πρόσφατα η μάρκα λάνσαρε μια νέα πλατφόρμα, ThryveAI τον Ιούλιο του 2020 για να ανταποκριθεί καλύτερα στις ανάγκες των πελατών της στα παντοπωλεία. Η ThryveAI μπόρεσε να προσφέρει στους λιανοπωλητές παντοπωλείων τα εργαλεία που χρειάζονται για να προσαρμοστούν γρήγορα στην αύξηση των διαδικτυακών παραγγελιών που προκλήθηκε από την πανδημία.

«Είναι τιμή μας που μας αναγνωρίζουν, για άλλη μια φορά, ως ηγέτης λογισμικού», δήλωσε ο Neil Moses, Διευθύνων Σύμβουλος της Mi9 Retail. «Οι λιανοπωλητές γνώρισαν τεράστια αλλαγή φέτος και είμαστε περήφανοι που οι λύσεις μας παρείχαν υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών, υποστήριξης και απόδοσης επένδυσης σε μια περίοδο που οι πελάτες μας το χρειάζονταν περισσότερο».

Το Mi9 Retail και το ThryveAI θα εκθέσουν εικονικά στο NRF 2021: Retail’s Big Show – Κεφάλαιο 1 Εικονική εκδήλωση. Προγραμματίστε μια συνάντηση τώρα.

Σχετικά με το Mi9 Retail
Το Mi9 Retail δίνει τη δυνατότητα στους κορυφαίους λιανοπωλητές παγκοσμίως να αυτοματοποιήσουν και να βελτιστοποιήσουν ολόκληρη τη διαδικασία Plan-to-Sell®, από το σχεδιασμό έως τη διαχείριση έως την πώληση εμπορευμάτων στο κατάστημα, στο διαδίκτυο και σε οποιαδήποτε συσκευή. Τα εταιρικά μας συστήματα λιανικής διευκολύνουν την καλύτερη πρόβλεψη ζήτησης, σχεδιασμό και διαχείριση εμπορευμάτων. Τα συστήματα σημείων αγοράς μας αυξάνουν τα έσοδα και την αφοσίωση των πελατών. και τα αναλυτικά μας εργαλεία επιταχύνουν το χρόνο μέχρι τη γνώση. Οι λύσεις που βασίζονται σε σύννεφο Mi9 ενσωματώνουν τις πιο πρόσφατες καινοτομίες στην τεχνητή νοημοσύνη και τη μηχανική εκμάθηση για να ενισχύσουν την ευφυΐα του συστήματος, να αυτοματοποιήσουν τις μη αυτόματες ρουτίνες και να προσφέρουν ροές εργασίας που βασίζονται σε εξαιρέσεις. Το Mi9 Retail έχει δεσμευτεί να βοηθά τους λιανοπωλητές στην πορεία τους προς την επιτυχία, ώστε να μπορούν να μεγιστοποιήσουν τα έσοδα, να αυξήσουν τα περιθώρια κέρδους και να μειώσουν το κόστος.

Σχετικά με το ThryveAI
Το ThryveAI είναι μια μάρκα Mi9 Retail που παρέχει λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου στους μεγαλύτερους λιανοπωλητές παντοπωλείων στον κόσμο. Το λογισμικό ThryveAI είναι αρθρωτό, επεκτάσιμο και έξυπνο, επιτρέποντας στους λιανοπωλητές να προσφέρουν ψηφιακές βιτρίνες, βελτιστοποιημένη εκπλήρωση και εξατομικευμένες εμπειρίες αγοραστών για να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους κερδοφόρα. Η αποστολή της εταιρείας είναι να βοηθήσει τους πελάτες να εκπληρώσουν τις δυνατότητές τους, ενώ παράλληλα προστατεύουν τις επιχείρησή τους στο μέλλον, ώστε να μπορούν να ευδοκιμήσουν σε οποιοδήποτε οικονομικό περιβάλλον. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε www.ThryveAI.com.