Phantom Peak London: The World’s 1st Immersive Open-World Adventure

Phantom Peak London: The World’s 1st Immersive Open-World Adventure

August 8, 2022 0 Von admin
Phantom Peak

-Phantom Peak Surrey Quays-

Κλείσαμε το Phantom Peak πριν από μήνες από μια ιδιοτροπία πριν καν ανοίξει, και μέχρι την ημέρα που φτάσαμε, δεν γνωρίζαμε πολλά για το μέρος. Έτσι, αν αναρωτιέστε περί τίνος πρόκειται, είστε στο σωστό μέρος!

Σε μια μάλλον ανύποπτη τοποθεσία στο Canada Water, θα βρείτε έναν κόσμο steampunk που περιμένει να εξερευνηθεί με το όνομα Phantom Peak! Ας μπούμε στο Phantom Peak – τον ​​φανταστικό κόσμο που δημιουργήθηκε από έναν κάπως άπιαστο χαρακτήρα που ονομάζεται Jonaco.

ΥΓ – αν θέλετε να κάνετε κράτηση εισιτηρίων, χρησιμοποιήστε τη δική μας σύνδεσμος θυγατρικών. Λαμβάνουμε μια μικρή προμήθεια εάν κάνετε κράτηση μέσω του συνδέσμου (το οποίο εκτιμούμε πολύ!).

Phantom Peak Review

Περί τίνος πρόκειται?

Δεν μοιάζει με οτιδήποτε έχουμε κάνει ποτέ πριν, και καθώς το πληκτρολογούμε, διαφωνούμε για το ποιο θα μπορούσε να είναι το πιο κοντινό πράγμα για σύγκριση. Η Stacey πιστεύει ότι είναι κοντά στον Cluedo, οπότε ας προχωρήσουμε σε αυτό. Σκεφτείτε τον Κλουέντο χωρίς τον φόνο. Χα! Ας εξηγήσουμε λίγο περισσότερο.

20220807 Phantom Peak London 017 1

Το Phantom Peak είναι η πρώτη πλήρως καθηλωτική περιπέτεια ανοιχτού κόσμου στον κόσμο – μια καθηλωτική εμπειρία 360 μοιρών που περιλαμβάνει περισσότερες από 100 περιπέτειες και παιχνίδια που μπορείτε να εξερευνήσετε με τον δικό σας ρυθμό. Σκεφτείτε ότι το δωμάτιο διαφυγής και το θέατρο συνδυάζονται σε μια συναρπαστική, καθηλωτική εμπειρία.

Και όλα βρίσκονται σε μια πόλη 30.000 τετραγωνικών ποδιών με δυτικό θέμα στη Βενετία στο Canada Water, η οποία είναι αξιοσημείωτη – είναι φωτεινή, πολύχρωμη, διασκεδαστική και η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι απλά φανταστική. Γύρω από το Phantom Peak, θα βρείτε μια λίμνη, καταρράκτη, κανάλι και χιλιάδες θεματικές τοποθεσίες, όπως το μουσείο, οι γιατροί, το εργαστήριο, η Παλιά Πόλη και το ταχυδρομείο, τα οποία είναι γεμάτα εκκεντρικούς χαρακτήρες, που παίζουν το ρόλο των αντίστοιχων ρόλων στο η πόλη.

Phantom Peak Review

Οι χαρακτήρες παίζουν σημαντικό ρόλο στο Phantom Peak. Θα αλληλεπιδράσετε πολύ μαζί τους και ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα. Όχι μόνο αλληλεπιδρούν μαζί σας, αλλά αλληλεπιδρούν επίσης μεταξύ τους, κάτι που ήταν ενδιαφέρον να ακούσετε γιατί παραμένουν πάντα στον χαρακτήρα τους. Θα ακούσετε το αδιαμφισβήτητο „Hello“ από τον Hogwood και μην ξεχάσετε τα Ps & Qs σας με το Copper. αλλιώς, θα σε βάλει στη θέση σου, όπως έκανε με εμένα (Τζόελ)! Χα!

Phantom Peak London

Λοιπόν, τι πρέπει να κάνετε;

Η πόλη έχει μια σειρά από μυστήρια για να λύσει χρησιμοποιώντας ένα τηλέφωνο. Το δικό σας smartphone, για την ακρίβεια. Το τηλέφωνό σας είναι η πύλη σε μια εφαρμογή Ιστού που ονομάζεται JonAssist, όπου διεξάγετε δοκιμές για να αποκαλύψετε τα μυστήρια της πόλης και των κατοίκων της. Στο τέλος κάθε δοκιμής, σας δίνεται μια κάρτα που πρέπει να κρατήσετε (όπως οι παρακάτω). Υπάρχουν πολλές δοκιμές που πρέπει να ολοκληρωθούν, αλλά δεν μπορούμε να σας πούμε το σύνολο γιατί αυτό θα ήταν ενδεικτικό, έτσι δεν είναι;

Υπόδειξη: Μην ξεχνάτε το power bank σας. Εάν είστε εκεί για λίγο, μπορεί να εξαντληθεί η ισχύς (όπως εγώ!)

20220807 Phantom Peak London 022

Υπάρχει κάτι άλλο να κάνουμε;

Παιχνίδια και εμπορεύματα

Το Phantom Peak δεν αφορά μόνο τα μυστήρια. Μπορείτε να κάνετε και άλλα πράγματα, όπως να παίξετε μερικά παιχνίδια. Κοστίζουν (μόλις £1 περίπου) αλλά είναι πολύ διασκεδαστικά. Παίξαμε ένα παιχνίδι όπου είχατε μόνο 45 δευτερόλεπτα για να δημιουργήσετε μια βαθμολογία 135 σε έναν τυχαίο τροχό (σκεφτείτε τη ρουλέτα με βελάκια, με φώτα!) με αριθμούς συν και μείον στους οποίους θα μπορούσατε να προσγειωθείτε. Ακούγεται εύκολο. Δεν ήταν! Τέλος πάντων, αν κερδίσεις, σου απονέμουν ροζέτα. Αν κερδίσεις τρεις ροζέτες από τα διαφορετικά παιχνίδια, γίνεσαι επίτιμο μέλος του Phantom Peak (κάποιος το έκανε!).

20220807 Phantom Peak London 003

Υπάρχει και κάποια εμπορεύματα σε προσφορά. Μπορείτε να αγοράσετε μια ποικιλία από σήματα καρφίτσας, πλεκτά πλατύποδα, τσάντες, βεντάλιες, κύπελλα, καπέλα και ομπρέλες, αν θέλετε να πάρετε μαζί σας ένα αναμνηστικό από το χρόνο σας.

20220807 Phantom Peak London 023

Φαγητο ΠΟΤΟ

Το Phantom Peak δεν αφορά μόνο τα μυστήρια και τα παιχνίδια. είναι ένα μέρος όπου μπορείτε επίσης να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον χώρο και την ατμόσφαιρα. Υπάρχουν πολλές επιλογές φαγητού και ποτών που προσφέρονται, όπως η υπέροχη μπύρα (φυσικά), καθώς και πολλές επιλογές φαγητού για vegan, όπως burritos, νάτσος, μπέργκερ και πίτες. Επιλέξαμε ένα vegan burrito και nachos, τα οποία ήταν νόστιμα! Για τους λάτρεις της μπύρας, το μπαρ στο Phantom Peak προσφέρει μπύρα εσπεριδοειδών, ομίχλης και lager, καθώς και μια επιλογή χωρίς αλκοόλ. Θα βρείτε επίσης λίγο μηλίτη και κοκτέιλ, επίσης!

Τελικές σκέψεις

Μας άρεσε το χρονικό διάστημα που βρίσκεστε μέσα στο Phantom Peak. Μείναμε για περίπου 3,5 ώρες. Υπάρχουν πολλοί χρόνοι (έχετε 5 ώρες!) για να περιηγηθείτε, να γνωρίσετε τους χαρακτήρες, να ολοκληρώσετε τα μονοπάτια, να κάνετε μια βόλτα με βάρκα, να απολαύσετε φαγητό, να βουλιάξετε μερικές μπύρες ή κοκτέιλ, να παίξετε παιχνίδια και ακόμη και να αγοράσετε εμπορεύματα! Υπήρχε μια μικρή ουρά καθώς φτάσαμε που γρήγορα εξαφανίστηκε. Μην φοβάστε να φτάσετε λίγο αργότερα – θα έχετε άφθονο χρόνο για να μπείτε και να εξερευνήσετε.

20220807 Phantom Peak London 021

Μας άρεσε πολύ ο τρόπος με τον οποίο ενσωματώθηκε η τεχνολογία στην εμπειρία, όχι μόνο χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας, αλλά και με την τεχνολογία JONACO που θα βρείτε παντού, όπως τα βιντεοσκοπικά μηχανήματα που θα χρησιμοποιήσετε στα μονοπάτια.

20220807 Phantom Peak London 020 1

Συναντήσαμε τον Nick, έναν από τους ιδρυτές, κατά την έξοδο μας, ο οποίος ενδιαφέρθηκε πραγματικά να μάθει πώς νιώθαμε για την εμπειρία μας. Είναι πάντα καλό σημάδι να βλέπεις το αφεντικό να ενδιαφέρεται για το πώς πήγαν τα πράγματα και πώς βελτιώθηκαν τα πράγματα.

Αλλά εδώ είναι η ουσία – θα το επισκεφθούμε ξανά; Απολύτως ναι! Οι χαρακτήρες ήταν διασκεδαστικοί, το σετ ήταν εντυπωσιακό και θα επιστρέψαμε για να ολοκληρώσουμε τις δοκιμές που δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε. Το Phantom Peak μας θύμισε λίγο το Blists Hill με τη διαδραστική φύση και τους χαρακτήρες του.

20220807 Phantom Peak London 018

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τιμή: Από 34 £

Ώρες λειτουργίας: Τετ-Παρ 5 μ.μ.-10 μ.μ. & Σαβ.-Κυρ. 11-4 μ.μ. / 5-10 μ.μ.

Δικτυακός τόπος: phantompeak.com/

Χάρτες Google

Πλησιέστερος σωλήνας: Canada Water

Υπέργεια: Canada Water

Λεωφορείο: Canada Street (στάση U), λεωφορεία 47, 188, 381, C10, N381, P12

Διεύθυνση: Phantom Peak London, Surrey Quays Rd, Λονδίνο, SE16 7PJ

Συχνές ερωτήσεις

Πόσο είναι το Phantom Peak;

Η τυπική είσοδος είναι 34 £ και τα παιδιά έως 3 ετών είναι δωρεάν.

Πώς να πάτε στο Phantom Peak;

Αν ταξιδεύετε με μετρό ή με υπέργεια, η Canada Water είναι η πλησιέστερη στάση, μόλις μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά. Η γραμμή Jubilee διασχίζει το Canada Water. Αν φτάσετε με λεωφορείο, υπάρχει στάση λεωφορείου ακριβώς έξω από το Phantom Peak για τα λεωφορεία 47, 188, 381, C10, N381 και P12.

Τι να φορέσω στο Phantom Peak;

Μπορείτε να φορέσετε οτιδήποτε είναι άνετο. Δεν θα κάνετε τίποτα σωματικά απαιτητικό ή θα σέρνεστε πουθενά, οπότε τα κανονικά ρούχα είναι απολύτως εντάξει. Μπορείτε να φτάσετε ακόμη και με φανταχτερό φόρεμα αν το προτιμάτε – συνιστάται!

Πώς μπορώ να κλείσω εισιτήρια Phantom Peak;

Κάντε κλικ στο δικό μας σύνδεσμος θυγατρικών για να αγοράσετε τα εισιτήριά σας. Μην ξεχνάτε – λαμβάνουμε μια μικρή προμήθεια εάν αγοράσετε τα εισιτήριά σας μέσω αυτού του συνδέσμου (αλλά εκτιμούμε πραγματικά την υποστήριξή σας για να συνεχίσουμε!).

https://fever.pxf.io/x9dzek

Phantom Peak

-Phantom Peak London-

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα για εμάς. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Bumper, το βανάκι μας, κάντε κλικ εδώ. Σκεφτείτε να μας ακολουθήσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εάν θέλετε να παρακολουθείτε τα ταξίδια μας, εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας μας. Δεν θα σας στείλουμε spam. Θα είμαστε σε επαφή μόνο με συναρπαστικά νέα και νέα πράγματα!

20200417 Σαρώσεις Ιστού 6